Groot denken

Groot denken - Adriaan Wagenaar | Tiliboo-afrobeat.com

...oter denken, kleiner doen' is een even noodzakelijk als verrassend antwoord op de problemen en uitdagingen van onze tijd ... Groot denken (e-Book) - Adriaan Wagenaar| managementboeken ... ... . Inhoudsopgave. Woord vooraf I Groter denken, kleiner doen II 'Willen we naar de Dam, dan gaan we naar de Dam!' Over de noodzaak om je stem te verheffen 1. Groter denken, kleiner doen (Paperback). Het gaat goed met Nederland. De economie groeit, de werkloosheid daalt, de financiën lijken op orde. Gaat het... Groot Denken van Adriaan Wagenaar bewijst dat groot denken geen toevalstreffer is, maar een routine die je ... Groter denken, kleiner doen door Herman Tjeenk Willink ... ... . Gaat het... Groot Denken van Adriaan Wagenaar bewijst dat groot denken geen toevalstreffer is, maar een routine die je kunt ontwikkelen. Daar hoef je niets voor te leren. Een preview. Groot Denken, kansen vinden waar je beperkingen en bezwaren ziet.Dat is lastig want je komt die bezwaren voortdurend tegen: 'Lukt toch niet', 'Hier hebben we geen geld voor', 'Dit is al eerder geprobeerd en t...

INFORMATIE

AUTEUR
Adriaan Wagenaar
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Groot denken.pdf

OMSCHRIJVING

"Groot denken 1e druk is een boek van Adriaan Wagenaar uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089653826 Succesvol zijn betekent mogelijkheden zien en kansen benutten. Ook in een markt die grillig en paradoxaal is. Toch blijkt dit vaak lastig. Niet omdat het ons ontbreekt aan kennis en ervaring, maar omdat we verleerd zijn om buiten de kaders te denken. Om vraagstukken op een creatieve manier te benaderen, met een open geest en met de nodige verbeeldingskracht en vindingrijkheid. Kortom, om groot te denken.Dit boek bewijst dat groot denken geen toevalstreffer is, maar een routine die je kunt ontwikkelen. Daar hoef je niets voor te leren. Je moet alleen bereid zijn om bestaande denkpatronen die niet langer werken los te laten. Groot denken helpt je om je blinde vlekken in kaart te brengen en de kwaliteiten die je van jongs af aan in huis hebt opnieuw aan te boren. Zodat je in staat bent om kansen te grijpen die anderen over het hoofd zien. Boordevol inspirerende tips en technieken om groot te denken. Voor leiders, managers en professionals die creatieve oplossingen voor lastige vraagstukken willen vinden.Trefwoorden: Creativiteit verbeeldingskracht denken als een kind denkpatronen loslaten kansen Adriaan Wagenaar"

Wil je het boek lezen?Groot denken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adriaan Wagenaar. Lezen Groot denken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN