Flip Begrijpt Er Niks Meer Van

Flip Begrijpt Er Niks Meer Van - Jeanette Randerath | Tiliboo-afrobeat.com

...ine teckelterriër Flip begrijpt er niks meer van ... De enige 7 échte redenen waarom mannen afstandelijk worden ... . De ene keer is hij hondsbrutaal tegen zijn moeder. De andere keer sjokt hij verdrietig achter papa aan. Hij voelt zich heen en weer getrokken tussen zijn ouders. Zijn ouders zijn namelijk gescheiden. En Flip houdt van allebei evenveel. Gelukkig woont de oude Bruno in de straat. Flip begrijpt er niks meer van is een prentenboek over het thema echtscheiding. Het boek is vertaald uit het Duits en geschreve ... begrijp Nederlands spreekwoordenboek ... . Het boek is vertaald uit het Duits en geschreven door Jeanette Randerath, de tekeningen zijn van Imke Sönnichsen. Het is een verhaal over honden. Oude Bruno zit voor zijn hok en kijkt naar de honden uit de straat. Flip begrijpt er niks meer van. Flip begrijpt er niks meer van . NUR Codes (sub) 270 Kinderboeken diversen. Hoort U mij? Tijs . Een haan gaat op wereldreis . Stap maar op mijn be...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeanette Randerath
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Flip Begrijpt Er Niks Meer Van.pdf

OMSCHRIJVING

De kleine teckelterriër Flip begrijpt er niks meer van. De ene keer is hij hondsbrutaal tegen zijn moeder. De andere keer sjokt hij verdrietig achter papa aan. Hij voelt zich heen en weer getrokken tussen zijn ouders.Zijn ouders zijn namelijk gescheiden. En Flip houdt van allebei evenveel.Gelukkig woont de oude Bruno in de straat. Die begrijpt hoe Flip zich voelt en hij helpt hem zijn gevoelens te begrijpen.

Wil je het boek lezen?Flip Begrijpt Er Niks Meer Van in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeanette Randerath. Lezen Flip Begrijpt Er Niks Meer Van Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN