Dwarskijken op Darwin

Dwarskijken op Darwin - J.D. Van Mansvelt | Tiliboo-afrobeat.com

...ijken op Darwin (Paperback). Darwins theorie over het ontstaan van de soorten maakte van hem een wetenschappelijke cultuurfiguur ... Dwarskijken op Youtube - Dwarskijken ... . Nog tijdens zijn... Dwarskijken op Darwin (Paperback). Darwins theorie over het ontstaan van de soorten maakte van hem een wetenschappelijke cultuurfiguur. Nog tijdens zijn... In dit toegankelijk geschreven boek komen wetenschappers aan het woord die 'dwarskijken' op Darwin. Zij durfden te kijken waar anderen overheen keken. Hun verbazingwekkende en ontroerende resultaten kunnen helpen ons weer te v ... Dwarskijken op Darwin | J.D. van Mansvelt | 9789072052902 ... ... . Zij durfden te kijken waar anderen overheen keken. Hun verbazingwekkende en ontroerende resultaten kunnen helpen ons weer te verbinden met de hele werkelijkheid, met richting en zin van de evolutie. Dwarskijken op Darwin Jan Diek van Mansvelt. Darwins theorie over het ontstaan van de soorten maakte van hem een wetenschappelijke culfi...

INFORMATIE

AUTEUR
J.D. Van Mansvelt
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Dwarskijken op Darwin.pdf

OMSCHRIJVING

Darwins theorie over het ontstaan van de soorten maakte van hem een wetenschappelijke cultuurfiguur. Nog tijdens zijn leven. Waarom? Darwin zocht naar oorsprong en zin van het leven. Dat was bevrijdend, maar werkte ook vervreemdend. Inmiddels prikt een onderstroom van wetenschappelijk onderzoek gaten in Darwins theorie. Zo blijkt het biologisch gezien steeds minder aannemelijk dat mensen van apen afstammen. Dieren blijken eigenschappen te hebben die nutteloos zijn voor hun overleving of voortplanting, en die kennelijk een ander doel dienen: schoonheid of spel. Altruïsme blijkt minstens even belangrijk te zijn in de evolutie als egoïsme. In dit toegankelijk geschreven boek komen wetenschappers aan het woord die 'dwarskijken' op Darwin. Zij durfden te kijken waar anderen overheen keken. Hun verbazingwekkende en ontroerende resultaten kunnen helpen ons weer te verbinden met de hele werkelijkheid, met richting en zin van de evolutie.

Wil je het boek lezen?Dwarskijken op Darwin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.D. Van Mansvelt. Lezen Dwarskijken op Darwin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN