Sportspelen

Sportspelen - Jeroen Koekoek | Tiliboo-afrobeat.com

... leukste Sport Spelletjes op Spel.nl. Onder andere Voetbal, Basketbal, Tennis, Skateboard, en Atletiek Spelletjes ... Activiteitenboek « Samenspel op de BSO ... . Speel nu gratis! Sportspelen 2e druk is een boek van Jeroen Koekoek uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789462364097 SPORTSPELEN is een boek over dominante spelactiviteiten in het onderwijs. Het leren spelen staat hierin centraal. Speelmogelijkheden van de deelnemer zijn het uitgangspunt en de sport dient als inspiratiebron. Sportspelen. Proberen de bal bij de tegenpartij op de grond te gooien en dit bij jezelf voorkomen. Hakobal. Gro ... Sport & Spel ... . Sportspelen. Proberen de bal bij de tegenpartij op de grond te gooien en dit bij jezelf voorkomen. Hakobal. Groep 7 (10 jr) t/m Onderbouw VO. 3. Aangepaste sportspelen. Proberen door over te spelen te komen tot scoren en dit bij je eigen goal voorkomen. Lijntrefbal...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Koekoek
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
Sportspelen.pdf

OMSCHRIJVING

SPORTSPELEN is een boek over dominante spelactiviteiten in het onderwijs. Het leren spelen staat hierin centraal. Speelmogelijkheden van de deelnemer zijn het uitgangspunt en de sport dient als inspiratiebron. Daarmee wordt tegemoet gekomen aan de verwachtingen van leerlingen om activiteiten te spelen met specifieke en aantrekkelijke kenmerken van de sport. Er wordt rekening gehouden met leerlingen die relatief gezien weinig ervaring hebben in sporstpelen. Door deze leerlingen passende spelactische en -technische vaardigheden te leren wordt zowel het plezier als het speelniveau vergroot.SPORTSPELEN biedt inzicht en praktische handelingskaders voor iedere beginnende begeleider van spelsporten. Het boek is geschreven voor studenten aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) en opleidingsinstituten voor Sport en Bewegen. Vakdocenten in het voortgezet onderwijs en beginnende trainers in de sport krijgen een actueel overzicht van ontwikkelingen in het hedendaagse spelonderwijs. Aan bod komen zeven spelsporten, uitgewerkt voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs: softbal, voetbal, volleybal, handbal, badminton, korfbal en basketbal.

Wil je het boek lezen?Sportspelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Koekoek. Lezen Sportspelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN