Hoe verliefd is de lezer?

Hoe verliefd is de lezer? - Doeschka Meijsing | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Hoe verliefd is de lezer?. Dit boek met een prikkelende titel zal de echte lezer zeker aanspreken ... Hoe verliefd is de lezer? - Alumni ... . Welke lezer is er niet verliefd op woorden, zinnen, verhalen, woordspelingen, taalgrappen, inzichten, eyeopeners en in de eerste plaats de verbeelding? Hoe verliefd is de lezer? Bewondering vol overgave, dat is het verbindende thema van Meijsings stukken. GERWIN VAN DER WERF 11 februari 2017, 2:23 Hoe verliefd is de lezer? door Doeschka Meijsing. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recen ... Hoe verliefd is de lezer? - Doeschka Meijsing | Een leven ... ... . Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Dat is onder elkaar, binnen de...

INFORMATIE

AUTEUR
Doeschka Meijsing
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe verliefd is de lezer?.pdf

OMSCHRIJVING

Doeschka Meijsing was niet alleen een fervent lezer, ze ging vanaf haar puberjaren ook bijna wekelijks naar de film, een museum of een theater. Van wat ze zag en hoorde deed ze aanvankelijk alleen verslag in de dagboeken die ze decennialang bijhield, later publiceerde ze erover in onder meer Vrij Nederland, Elsevier, De Revisor en De Groene Amsterdammer. Ze legde zichzelf geen enkele beperking op en schreef over werkelijk alles wat ze mooi vond: van Shakespeare tot Kuifje, van Johan Fabricius tot Rudy Kousbroek en van Marcello Mastroianni tot Sophia Loren. Xandra Schutte, Doeschka Meijsings partner en hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer, selecteerde de beste beschouwingen en leidde ze in.

Wil je het boek lezen?Hoe verliefd is de lezer? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doeschka Meijsing. Lezen Hoe verliefd is de lezer? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN