Fiets!

Fiets! - Alison Farrell | Tiliboo-afrobeat.com

...7 ligt nu in de winkel; dit staat er allemaal in! Vandaag ploft de nieuwste Fiets bij jou in de brievenbus of op de deurmat ... Fietsenwinkel.nl | Wij hebben altijd de fiets die jij zoekt. ... . Ook voor niet-abonnees (ja, ze bestaan) is het vanaf nu mogelijk om de nieuwste editie te lezen. De eerste fiets is ontwikkeld in 1817 in Duitsland, maar pas in 1865 werd de fiets ontwikkeld zoals wij die nu kennen en deze fiets werd ontwikkeld in Frankrijk. Later zijn er natuurlijk nog allerlei ontwikkelingen geweest die de fiets hebben gemaakt tot hoe deze er nu uitziet. Online is het gemakkelijk kiezen welke fiets het best bij je past. Fiets! is dé partner voor jouw bedrijf. Door het aanb ... Home | Fiets.com ... . Online is het gemakkelijk kiezen welke fiets het best bij je past. Fiets! is dé partner voor jouw bedrijf. Door het aanbieden van all-in-one formules worden werkgever en werknemers zoveel mogelijk ontzorgd. Fietsleasing en bedrijfsaankopen behoren tot de mogelijke formules om bed...

INFORMATIE

AUTEUR
Alison Farrell
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fiets!.pdf

OMSCHRIJVING

Kleine Etta Olifant vindt het altijd fijn om bij haar tante op bezoek te gaan. Tante Ellen woont namelijk op een heel speciale plek: in Fietsstad!Vanavond is het tijd voor de jaarlijkse Sterrenlichtparade, maar de uitnodigingen zijn nog niet verstuurd! Gelukkig is burgemeester Slak ermee bezig. En misschien kan Etta hem wel een handje helpen?In het detailrijke en betoverende Fiets! worden de lezers meegenomen op een zoek-en-vind-tocht door een onweerstaanbaar charmante stad, waar echt iedereen fietst: uilen op boekenfietsen, varkens in fietstaxi's en giraffen op vouwfietsen - niets is te gek!

Wil je het boek lezen?Fiets! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alison Farrell. Lezen Fiets! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN