De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016.2

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016.2 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...et uzelf dan gemakkelijk met De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2019 ... Studers | De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale ... ... .2. In dit beknopte naslagwerk vindt u alle actuele regelingen en cijfers op overzichtelijke wijze samengevat. De gids is ideaal wanneer u gedurende de werkdag een specifiek stukje informatie wenst op te zoeken. Sinds 1933 is De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid al 100 keer verschenen en uitgegroeid tot een toonaangevend naslagwerk. Deze 100e editie is niet alleen gehuld in een feestelijke omslag, maar bevat zoals u ... bol.com | De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale ... ... . Deze 100e editie is niet alleen gehuld in een feestelijke omslag, maar bevat zoals u gewend bent de recente wijzigingen in wet- en regelgeving, alsook alle bedragen en percentages vanaf 1 januari 2020. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016.2 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013138528 De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016.2 In de nieuwste uitgave vindt u de...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016.2.pdf

OMSCHRIJVING

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016.2 In de nieuwste uitgave vindt u de belangrijkste sociale zekerheidswetten op overzichtelijke wijze, in enkele pagina's per wet. Door de heldere uitleg van de werking, strekking en uitvoering van de wetten, bent u snel op de hoogte van de nieuwste en laatste ontwikkelingen. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid behandelt de belangrijkste sociale zekerheidswetten op overzichtelijke wijze, in enkele pagina's per wet. Geen wetsartikelen of verwijzingen naar jurisprudentie, maar een heldere uitleg van de werking, strekking en uitvoering van de wet. Vanzelfsprekend staan in deze gids de bedragen en percentages die gelden vanaf 1 juli 2016. Ook staan wij stil in deze editie bij belangrijke wijzigingen zoals: De overeenstemming die in juni 2016 is bereikt tussen Nederland en Marokko over de aanpassing van het bilaterale socialezekerheidsverdrag tussen deze twee landen. Daarnaast besteden wij aandacht aan de kostendelersnorm die met ingang van 1 juli 2016 voor de Toeslagenwet is ingevoerd. Verder zal naar verwachting per 1 januari 2017 een boeteregime in werking treden waarbij UWV, SVB en de gemeenten in meer omstandigheden kunnen afzien van het opleggen van een bestuurlijke boete en volstaan met het geven van een schriftelijke waarschuwing. De Kleine Gids is al jaren een begrip voor iedereen die met de sociale zekerheid te maken heeft, van advocaat tot uitkeringsgerechtigde. De Kleine Gids verschijnt tweemaal per jaar, in maart en augustus. De kleine gids legt ingewikkelde zaken makkelijk uit.

Wil je het boek lezen?De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016.2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016.2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN