Braintraining voor honden. Leren door middel van belonen

Braintraining voor honden. Leren door middel van belonen - Claire Arrowsmith | Tiliboo-afrobeat.com

...aining voor honden. Leren door middel van belonen (Paperback) ... Boeken | Hondenschool Carino ... . Ontdek hoe slim je hond is...en zorg ervoor dat hij zich nooit verveelt!Iedereen... Braintraining voor honden. leren door middel van belonen, Claire Arrowsmith, Paperback ISBN: 9789052108872 ( ? ) of 9052108870, in het Nederlands, Paperback, Nieuw. Hond belonen. Hondenrassen.nl » Opvoeding en gedrag. U moet uw hond natuurlijk belonen na goed gedrag. Maar wat is nu de beste manier om een hond te belonen? Kan ... Inkijkexemplaar Braintraining voor honden - Claire ... ... . Maar wat is nu de beste manier om een hond te belonen? Kan ik dit het beste doen door iets te eten te geven of juist door de hond ergens mee naar toe te nemen? BRAINTRAINING voor honden. met meer dan 75 geweldige brain games! ... Leren door middel van belonen www.tirion.nl. INHOUD. Dit boek is gepubliceerd door Tirion Uitgevers Postbus 13288 3507 LG Utrecht. Een andere manier om je hond iets te leren is door middel van beloning. Je hond leert dat bepaald gedrag beloond wordt, en zal het...

INFORMATIE

AUTEUR
Claire Arrowsmith
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Braintraining voor honden. Leren door middel van belonen.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek hoe slim je hond is...en zorg ervoor dat hij zich nooit verveelt!Iedereen zal het erover eens zijn dat een fysiek fitte en getrainde hond een beter leven heeft. Maar wie staat er ook stil bij de mentale gesteldheid van zijn hond? Dit baanbrekende boek laat zien hoezeer honden gebaat zijn bij oefeningen om hun brein te trainen, hun zelfvertrouwen te vergroten en de bandmet hun baasjes te versterken. Volgepakt met vrolijke spelletjes, trucs en activiteiten zorgt dit boek ervoor dat honden een topwork-out krijgen, voor zowel lichaam als geest.

Wil je het boek lezen?Braintraining voor honden. Leren door middel van belonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claire Arrowsmith. Lezen Braintraining voor honden. Leren door middel van belonen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN