Boom Juridische studieboeken - Kern van het Europees recht

Boom Juridische studieboeken - Kern van het Europees recht - J.W. van de Gronden | Tiliboo-afrobeat.com

...ridische studieboeken - Kern van het Europees recht (Paperback) ... Boom Juridische studieboeken - Kern van het internationaal ... ... . ... Vandaar de titel van het boek "Kern van het Europees recht". Het streven van de auteurs is om een globaal overzicht van en inzicht in de hoofdzaken van het Europees recht zowel op institutioneelrechtelijk als op materieelrechtelijk gebied aan te bieden. Het doel van dit boek is om de complexe materie van het Europees recht toegankelijk te maken voor studenten die zich bevinden in de eerste fase van de studie rechten. De auteurs beperken zich tot het beschrijven en uitleggen van ... Recht van de Europese Unie | Boom Uitgevers Den Haag ... . De auteurs beperken zich tot het beschrijven en uitleggen van de kern van een aantal Europeesrechtelijke onderwerpen die voor dit publiek onmisbaar zijn. Boom Basics - Europees recht 8e druk is een boek van Fabian Amtenbrink uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462904590 Het boek Kern van het Europees recht, geschreven door J.W. van de Gronden, J. Krommendijk, A. Looijestijn-C...

INFORMATIE

AUTEUR
J.W. van de Gronden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Boom Juridische studieboeken - Kern van het Europees recht.pdf

OMSCHRIJVING

Het doel van dit boek is om de complexe materie van het Europees recht toegankelijk te maken voor studenten die zich bevinden in de eerste fase van de studie rechten.Het doel van dit boek is om de complexe materie van het Europees recht voor eerstejaarsstudenten toegankelijk te maken. De auteurs pretenderen niet om een volledig beeld van het Europees recht te schetsen, wat overigens sowieso een onmogelijke opgave zou zijn. Zij beperken zich tot het beschrijven en uitleggen van de kern van een aantal Europeesrechtelijke onderwerpen die voor eerstejaarsstudenten onmisbaar zijn. Vandaar de titel van het boek "Kern van het Europees recht". Het streven van de auteurs is om een globaal overzicht van en inzicht in de hoofdzaken van het Europees recht zowel op institutioneelrechtelijk als op materieelrechtelijk gebied aan te bieden. Zij hopen dat, na het lezen van dit boek, de belangstelling van studenten voor het Europees recht alleen maar zal toenemen.Het boek is geschreven voor eerstejaars studenten Rechten, maar ook geschikt voor derde- en vierdejaars studenten aan een HBO-opleiding.

Wil je het boek lezen?Boom Juridische studieboeken - Kern van het Europees recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.W. van de Gronden. Lezen Boom Juridische studieboeken - Kern van het Europees recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN