TIBtools - Zet ouders in hun kracht

TIBtools - Zet ouders in hun kracht - Peter de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

... - Zet ouders in hun kracht 1e druk is een boek van Peter de Vries uitgegeven bij Instondo ... Amazon.fr - Zet ouders in hun kracht: 8 aanraders - De ... ... . ISBN 9789463170048 Ouders besteden hun kinderen (verplicht) uit aan de school om hen te helpen in de voorbereiding op de samenleving van vandaag en morgen. Dat betekent dat leerkrachten en ouders elkaar als gelijkwaardig zien en dus met verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Volgens expert Peter de Vries is een school de professionele instelling die ervoor verantwoordelijk is dat ze alle ouders in hun kracht zet. Volgens expert Peter de Vries is een school de professionele instelling die ervoor veran ... Zet ouders in hun kracht, Peter de Vries | 9789463170048 ... ... . Volgens expert Peter de Vries is een school de professionele instelling die ervoor verantwoordelijk is dat ze alle ouders in hun kracht zet. In het belang van het kind en voor zover dit past binnen haar invloedssfeer. Ook ouders die zich minder competent voelen of die zich juist afzi...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter de Vries
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
TIBtools - Zet ouders in hun kracht.pdf

OMSCHRIJVING

TIBtools - Zet ouders in hun kracht 1e druk is een boek van Peter de Vries uitgegeven bij Instondo. ISBN 9789463170048 Ouders besteden hun kinderen (verplicht) uit aan de school om hen te helpen in de voorbereiding op de samenleving van vandaag en morgen. Het zou niet goed zijn als kinderen zich thuis anders voordoen en anders ontwikkelen dan op school.Dat vraagt om een heldere afstemming en een gezamenlijke aanpak. Een aanpak die niet eenzijdig door de school wordt bedacht, maar samen met ouders. Zodat ieders kennis, kunde en ervaring wordt aangewend in het belang van het kind. Dat betekent dat leerkrachten en ouders elkaar als gelijkwaardig zien en dus met verschillende rollen en verantwoordelijkheden.Volgens expert Peter de Vries is een school de professionele instelling die ervoor verantwoordelijk is dat ze alle ouders in hun kracht zet. In het belang van het kind en voor zover dit past binnen haar invloedssfeer. Ook ouders die zich minder competent voelen of die zich juist afzijdig lijken te houden. Daarom spreekt men over 'ouderbetrokkenheid': de school die ouders betrekt. Prima. Maar hoe zet je ouders in hun kracht? Daarover gaat dit boek.Peter de Vries was leerkracht in het basis- en speciaal basisonderwijs. Daarna werkte hij als locatiemanager op een orthopedagogisch dagcentrum voor kinderen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Sinds 2003 werkt De Vries als consultant bij CPS Onderwijsontwikkeling en advies.

Wil je het boek lezen?TIBtools - Zet ouders in hun kracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter de Vries. Lezen TIBtools - Zet ouders in hun kracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN