Standaarden advisering borstvoeding

Standaarden advisering borstvoeding - Peter Gijsbers | Tiliboo-afrobeat.com

...den advisering borstvoeding 1e druk is een boek van Nederlandse Vereniging Voor Jeugdgezondheidszorg uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum ... Standaarden advisering borstvoeding | Boeken.com ... . ISBN 9789031341443 De NVJG heeft het initiatief genomen tot de totstandkoming van het boek Standaarden borstvoeding omdat in Nederland in de laatste jaren een negatieve ontwikkeling met betrekking tot het geven van borstvoeding zichtbaar wordt. De NVJG heeft het initiatief genomen tot de totstandkoming van het boek Standaarden borstvoeding omdat in Nederland in de laatste jaren een negatieve ontwikkeling met betrekking tot het geven van borstvoeding zichtbaar wordt. Het blijkt dat moeders van pasgeborenen minder vaak dan vroeger voor borstvoeding kiezen en dat het geven ervan minder lang wordt volgeho ... NHG-Richtlijnen ... . Het blijkt dat moeders van pasgeborenen minder vaak dan vroeger voor borstvoeding kiezen en dat het geven ervan minder lang wordt volgehouden.Nog een argument om aan dit ... De NVJG heeft het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Gijsbers
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Standaarden advisering borstvoeding.pdf

OMSCHRIJVING

Standaarden advisering borstvoeding 1e druk is een boek van Nederlandse Vereniging Voor Jeugdgezondheidszorg uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031341443 De NVJG heeft het initiatief genomen tot de totstandkoming van het boek Standaarden borstvoeding omdat in Nederland in de laatste jaren een negatieve ontwikkeling met betrekking tot het geven van borstvoeding zichtbaar wordt. Het blijkt dat moeders van pasgeborenen minder vaak dan vroeger voor borstvoeding kiezen en dat het geven ervan minder lang wordt volgehouden.Nog een argument om aan dit onderwerp aandacht te besteden, is het feit dat uniformiteit ontbreekt in de begeleiding door hulpverleners aan ouders die kiezen voor borstvoeding. Deze uniforme begeleiding is onontbeerlijk voor het welslagen van borstvoeding.Het boek bevat verscheidene bijlagen, met onder meer een volledig overzicht van de leden van de werkgroep en meewerkende organisaties. Ook de internationale stand van zaken komt aan de orde, met onder meer informatie over de WHO- en UNICEF-verklaringen over de bescherming van borstvoeding.Het boek Standaarden borstvoeding is bedoeld voor artsen, verloskundigen, consultatiebureaumedewerkers, verpleegkundigen, kraamverzorgenden en anderen die met borstvoeding te maken hebben.

Wil je het boek lezen?Standaarden advisering borstvoeding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Gijsbers. Lezen Standaarden advisering borstvoeding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN