PM-reeks - De docent als coach

PM-reeks - De docent als coach - E. Brinckmann | Tiliboo-afrobeat.com

...s - De docent als coach (Paperback). In het onderwijs wordt voortdurend gezocht naar mogelijkheden om studenten en leerlingen aan te zetten om ... Attenderingen: De docent als coach : van voortgezet ... ... ... "Hoger onderwijs - De docent als coach 1e druk is een boek van Karin Scarger uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers. ISBN 9789001700188 SERIE Hoger onderwijs reeksDe docent als coach in het hoger onderwijsK. Scager, B..ThoolenIn het huidige onderwijs wordt van docenten meer verwacht dan inhoudelijke deskundigheid: zij zijn steeds vaker coach. PM-reeks - Begeleiden van docenten 1e druk is een boek van Fonderie uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024414147 Onderwijsins ... bol.com | PM-reeks - De docent als coach | 9789024417810 ... ... . PM-reeks - Begeleiden van docenten 1e druk is een boek van Fonderie uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024414147 Onderwijsinstellingen staan tegenwoordig voor de opgave pedagogisch-didactisch beleid vorm te geven dat gericht is op actief en zelfstandig leren. In de daaropv...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Brinckmann
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
PM-reeks - De docent als coach.pdf

OMSCHRIJVING

In het onderwijs wordt voortdurend gezocht naar mogelijkheden om studenten en leerlingen aan te zetten om meer zelfstandig te functioneren. Een coachende docent kan dat proces, in het belang van de leerling/student én in zijn eigen belang, efficiënt en effectief begeleiden.In dit boek maken de schrijvers de theoretische uitgangspunten en de principes van coaching toegankelijk voor de onderwijsgevenden. Eerst behandelen de auteurs het coachingsconcept, waarna ze een vertaalslag maken naar de onderwijsrealiteit.In de daaropvolgende hoofdstukken werken zij toe naar de specifieke situaties van het onderwijs waarbinnen ze werkzaam zijn: mbo voltijd- en deeltijdonderwijs, hbo en bedrijfsopleidingen. In die hoofdstukken gaan ze dieper in op de grenzen en mogelijkheden van de docent als coach.

Wil je het boek lezen?PM-reeks - De docent als coach in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Brinckmann. Lezen PM-reeks - De docent als coach Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN