Om het verdwijnpunt

Om het verdwijnpunt - Jack de Boer | Tiliboo-afrobeat.com

...npunt is een persoonlijke zoektocht langs de verschillende facetten van pijn en de gevolgen van geweld en machteloosheid ... bol.com | Verdwijnpunt, Wytske Versteeg | 9789021419329 ... ... . En daarmee ook, uiteindelijk, naar wat het betekent om te leven en kwetsbaar te zijn. Verdwijnpunt is vanaf nu verkrijgbaar bij uitgeverij Querido. Bestellen? Om het verdwijnpunt (Paperback). Op 17 december 1989 vertrekt Jack de Boer, dan 23, vanuit Bergum, voor een reis van een jaar naar het oosten. Met... Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 16 apr 2019 om 23:06. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creat ... Verdwijnpunt - 5 definities - Encyclo ... . Met... Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 16 apr 2019 om 23:06. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Founda...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack de Boer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Om het verdwijnpunt.pdf

OMSCHRIJVING

Op 17 december 1989 vertrekt Jack de Boer, dan 23, vanuit Bergum, voor een reis van een jaar naar het oosten. Met gespannen nieuwsgierigheid vliegt hij weg van familie en vrienden, weg van de beklemmende verwachtingspatronen, met de tranen van zijn vader en de stilte van zijn moeder nog in zijn hoofd en hart. Op Sheremetyevo Airport, voorportaal van Rusland, gaat het meteen al mis: zijn rugzak is er niet. Dus binnen een week is hij weer terug om alles opnieuw te regelen.Het is het begin van een reis vol onverwachte tegenslag, toegevallen buitenkansjes en bijzondere ontmoetingen. Zijn reis gaat via China, Thailand, Maleisië en Indonesië naar Australië, waar de dagelijkse realiteit van de werkende mens hem in hele andere sferen brengt. Vervolgens stort hij zich in India in een kaleidoscoop van geuren, kleuren en ervaringen om verrijkt en volwassen, weer huiswaarts te keren, een ander mens.Dit reisverslag biedt een uitermate originele kijk op exotische landen en de mensen die Jack daar tegenkomt. Altijd nieuwsgierig, soms wat overmoedig, open en energiek dompelt hij zich totaal onder in deze andere wereld. Het boek heeft een speciale sfeer, die je meeneemt en vasthoudt, zodat je het met moeite weg kunt leggen.

Wil je het boek lezen?Om het verdwijnpunt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack de Boer. Lezen Om het verdwijnpunt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN