Het vaderloze tijdperk Deel I

Het vaderloze tijdperk Deel I - A.E.M. van der Does de Willebois | Tiliboo-afrobeat.com

...erloze tijdperk Deel I 2e druk is een boek van A ... Het vaderloze tijdperk: een cultuur-psychologische ... ... .E.M. van der Does de Willebois uitgegeven bij Uitgeverij De Blauwe Tijger. ISBN 9789082113327 Het is vooral aan Alexander van der Does de Willebois (1928-1987) te danken dat er in Nederland degelijk werk is verschenen over het vaderprobleem. Dit boek is eerder vertaald in het Italiaans en Frans. In de laatste taal werd het enige maanden geleden met veel succes herdrukt. Het kleine oeuvre van Van der Does de Willeboi ... Het vaderloze tijdperk Deel I van A.E.M. van der Does de ... ... . Het kleine oeuvre van Van der Does de Willebois blijkt nog steeds de moeite waard om herlezen te worden. Daarom begint De Blauwe Tijger met de heruitgave van Het Vaderloze Tijdperk als deel I van de verzamelde werken. 'Het vaderloze tijdperk Deel I, verzamelde werken' door A.E.M. van der Does de Willebois - Onze prijs: €...

INFORMATIE

AUTEUR
A.E.M. van der Does de Willebois
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het vaderloze tijdperk Deel I.pdf

OMSCHRIJVING

Het vaderloze tijdperk Deel I 2e druk is een boek van A.E.M. van der Does de Willebois uitgegeven bij Uitgeverij De Blauwe Tijger. ISBN 9789082113327 Het is vooral aan Alexander van der Does de Willebois (1928-1987) te danken dat er in Nederland degelijk werk is verschenen over het vaderprobleem. Van der Does de Willebois schreef Het vaderloze tijdperk in 1984. Dit in een tijd waarin de mannelijke autoriteit pas net was afgeschaft. De auteur voelde zich genoodzaakt een frontale analyse te schrijven over de vader en de afschaffing ervan. In heldere stijl toont hij aan dat een vaderloze maatschappij leidt tot een maatschappij zonder orientatiepunten. Een maatschappij waarvan de leden jaar na jaar moeilijker hun plek zullen kunnen vinden. Iets dat nu, bijna 30 jaar later, zeker werkelijkheid is geworden.Internationale lof:Jacques de Bourbon-Busset - lid van de Academie francaise:''De schrijver beperkt zich niet tot kritiek, hij stelt concrete en positieve oplossingen voor, in het bijzonder op het gebied van het gezin.''en:''Dit boek is een belangrijk boek. Het beschrijft krachtig en zonder inschikkelijkheid het falen van de moderne samenleving.''Dit boek is eerder vertaald in het Italiaans en Frans. In de laatste taal werd het enige maanden geleden met veel succes herdrukt. Het kleine oeuvre van Van der Does de Willebois blijkt nog steeds de moeite waard om herlezen te worden. Daarom begint De Blauwe Tijger met de heruitgave van Het Vaderloze Tijdperk als deel I van de verzamelde werken.

Wil je het boek lezen?Het vaderloze tijdperk Deel I in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.E.M. van der Does de Willebois. Lezen Het vaderloze tijdperk Deel I Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN