Het ouderlijk gezag ontwikkeld

Het ouderlijk gezag ontwikkeld - Rosa Odink | Tiliboo-afrobeat.com

...erlijk gezag is opgenomen in een zeer uitgebreide regeling, waarin voor elke denkbare relatievorm van ouders een apart artikel is opgenomen waaruit het ouderlijk gezag voortvloeit ... Het ouderlijk gezag ontwikkeld: Amazon.es: Rosa Odink ... ... . Het is de vraag of een dergelijke uitgebreide regeling ook nodig is en waarom de wetgever voor deze benadering heeft gekozen. Het ouderlijk gezag ontwikkeld (Paperback). Het ouderlijk gezag is opgenomen in een zeer uitgebreide regeling, waarin voor elke denkbare relatievorm van... Het ouderlijk gezag is opgenomen in een zeer uitgebreide regeling, waarin voor elke denkbare relatievorm van ouders een apart artikel is opgenomen waaruit het ouderlijk gezag ... Ouderlijk gezag - Jeugdbescherming | NJi ... ... Het ouderlijk gezag is opgenomen in een zeer uitgebreide regeling, waarin voor elke denkbare relatievorm van ouders een apart artikel is opgenomen waaruit het ouderlijk gezag voortvloeit. Het is de vraag of een dergelijke uitgebreide regeling ook nodig is en waarom de wetgever voor deze benadering heeft gekozen. 'Het ouderlijk gezag ontwikkeld' door Rosa Odink - Onze prijs: €23,50 - Op werkdagen voor 17:0...

INFORMATIE

AUTEUR
Rosa Odink
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het ouderlijk gezag ontwikkeld.pdf

OMSCHRIJVING

Het ouderlijk gezag is opgenomen in een zeer uitgebreide regeling, waarin voor elke denkbare relatievorm van ouders een apart artikel is opgenomen waaruit het ouderlijk gezag voortvloeit. Het is de vraag of een dergelijke uitgebreide regeling ook nodig is en waarom de wetgever voor deze benadering heeft gekozen.In dit boek wordt dan ook in de eerste plaats de rechtshistorische ontwikkeling van de gezagsregeling besproken. Omdat tevens de huidige regeling en de meest recente ontwikkelingen op dit rechtsgebied aan bod komen, beslaat het boek de gezagsregeling in het verleden, in het heden en in de toekomst. Voor een toekomstige gezagsregeling is bovendien een alternatief voor de huidige - complexe - regeling onderzocht. Daarbij is onder meer gekeken naar de wijze waarop het ouderlijk gezag in andere Europese landen is geregeld. Zodoende is een zo breed mogelijke beschrijving gegeven van de regeling van het ouderlijk gezag.Over de auteurMr. R. Odink is advocaat bij Vlaminckx Advocaten te Venlo.

Wil je het boek lezen?Het ouderlijk gezag ontwikkeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosa Odink. Lezen Het ouderlijk gezag ontwikkeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN