Farmacologie, 3e editie met MyLab NL toegangscode

Farmacologie, 3e editie met MyLab NL toegangscode - Roger Mcfadden | Tiliboo-afrobeat.com

...logie / 2e editie, toegangscode MyLab NL 2e druk is een boek van Roger McFadden uitgegeven bij Pearson Benelux B ... Studers | Farmacologie met datzaljeleren.nl toegangscode ... ... .V.. ISBN 9789043035880 Iedereen die werkzaam is in de zorg krijgt te maken met het gebruik van medicijnen. Farmacologie is een inleidend studieboek voor studenten die voor het eerst in aanraking komen met het vakgebied. Het boek Farmacologie, 3e editie met MyLab NL toegangscode, geschreven door Roger McFadden, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Welkom bij MyLab Je hebt je studententoegangscode en wilt ... Farmacologie, 3e editie met datzaljeleren.nl toegangscode ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Welkom bij MyLab Je hebt je studententoegangscode en wilt natuurlijk meteen aan de slag. Vul hier (een deel van) de titel van je boek of het ISBN in en klik op "Inloggen" of "Registreren" om n...

INFORMATIE

AUTEUR
Roger Mcfadden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Farmacologie, 3e editie met MyLab NL toegangscode.pdf

OMSCHRIJVING

Gezien het feit dat veel patiënten medicijnen krijgen voorgeschreven, is het voor verpleegkundigen noodzakelijk om basiskennis van de farmacologie te hebben. Dit boek is een toegankelijke introductie tot deze geneesmiddelenleer.Farmacologie legt in duidelijke taal uit wat de algemene werking en mogelijke bijwerkingen zijn van medicijnen op cellen en organen, ondersteund door talloze illustraties. Het boek geeft een compleet overzicht van alle veelvoorkomende medicijngroepen die verpleegkundigen in de klinische praktijk kunnen tegenkomen en is aangepast aan de Nederlandse en Belgische praktijksituatie op het gebied van terminologie en geneesmiddelen. De goede theoretische basis wordt in dit boek gekoppeld aan vele praktijkvoorbeelden en casussen. Deze nodigen je uit tot kritisch denken en zetten je aan tot klinisch redeneren. Nieuw in deze derde editie is de rubriek "Meer weten?' Dit onderdeel is gericht op een diepgaander bestudering van aspecten van de farmacologie. Daarnaast is het hoofdstuk over bijwerkingen, interacties en farmacokinetiek uitgebreid, waardoor je goed inzicht krijgt in de wijze waarop het lichaam geneesmiddelen opneemt, verdeelt en elimineert, en je dus beter weet hoe er gedoseerd moet worden. Ook is er een nieuw onderdeel over geneesmiddelen voor misselijkheid en aandoeningen van het vestibulaire apparaat. Ten slotte is het boek geüpdatet met de laatste informatie over richtlijnen en nieuwe medicijnen. Farmacologie is geschreven voor studenten in de zorg in het algemeen en voor verpleegkundestudenten in het bijzonder. Het boek wordt geleverd met een toegangscode voor MyLab: een online leeromgeving met studie- en lesmateriaal voor zowel studenten als docenten. Je vindt hier onder andere het volledige boek in digitale vorm (eText), een begrippentrainer, oefenvragen en animaties. Roger McFadden is universitair hoofddocent aan de faculteit Health, Education and Life Sciences van de Birmingham City University (BCU). Hij is nu semigepensioneerd en heeft jarenlang lesgegeven in farmacologie. Het boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Justus Hollander, oud-gastdocent aan de Master Advanced Nursing Practice (MANP) van de Hogeschool Leiden en voormalig ziekenhuisapotheker.

Wil je het boek lezen?Farmacologie, 3e editie met MyLab NL toegangscode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roger Mcfadden. Lezen Farmacologie, 3e editie met MyLab NL toegangscode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN