Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra

Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra - Leon Peterse | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra ... Indonesië door Leon Peterse & Joke Petri ... . Geen gezeul met zware boeken. Trefwoorden kunnen opgezocht worden en men vindt direct de informatie waarnaar je op zoek bent. Aankoop van elektronisch reisboek is voor herhaling vatbaar. Dominicus landengids - Indonesië (Paperback). De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. Het overwegend... Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra. De ... bol.com | Dominicus landengids - Indonesië : Java - Bali ... ... ... Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra. De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. Het... Dominicus landengids - Indonesië : Java - Bali- Lombok - Sumatra. Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien... Indo...

INFORMATIE

AUTEUR
Leon Peterse
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra.pdf

OMSCHRIJVING

De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. Het overwegend islamitische Java is het culturele en economische hart van het land. Thee- en kruidnagelplantages, vulkanen, nationale parken, sultansteden en de beroemde stoepatempel Borobudur zijn op Java de mooiste reisdoelen. De cultuur van Bali is heel anders. De meeste Balinezen hangen een vorm van hindoeïsme aan die uniek is in de wereld. Naast tempels, stranden, vulkanen en rijstterrassen is het kunstenaarsstadje Ubud met handwerkdorpen in de omgeving een must voor de bezoeker van Bali. Het ruige Lombok wordt voornamelijk bewoond door Sasaks, de oorspronkelijke bevolking die ten dele nog een bepaalde stroming binnen de islam aanhangt die alleen op dit eiland voorkomt. Diversiteit ten slotte is het sleutelwoord voor Sumatra, waar christelijke Bataks en islamitische Minangkabaus naast elkaar wonen. Orang-oetans in het oerwoud, het eiland Samosir in het Tobameer en traditionele dorpen en huizen zijn de voornaamste trekpleisters van Sumatra.

Wil je het boek lezen?Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leon Peterse. Lezen Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN