De Stammenkoning Trilogie 1 - De Talisman

De Stammenkoning Trilogie 1 - De Talisman - Jelle Fremery | Tiliboo-afrobeat.com

...sman is het eerste deel in de Stammenkoning trilogie ... De talisman - Wikipedia ... . De drie boeken in de trilogie zijn ook los van elkaar te lezen. Jelle Fremery is in het oosten van het land geboren met hulp van zijn ouders. Hij heeft psychologie gestudeerd, wat hem in de loop der jaren behoorlijk wat therapiekosten heeft gescheeld. De Talisman is het eerste deel in de Stammenkoning trilogie. De drie boeken in de trilogie zijn ook los van elkaar te lezen. Jelle Fremery is in het oosten van het land gebore ... De Talisman | De Stammenkoning trilogie ... . Jelle Fremery is in het oosten van het land geboren met hulp van zijn ouders. Hij heeft psychologie gestudeerd, wat hem in de loop der jaren behoorlijk wat therapiekosten heeft gescheeld. De Stammenkoning trilogie De officiële website voor de fantasyserie van Jelle Fremery Menu. Spring naar inhoud. Home; Deel 1 - De Talisman. Inhoudsopgave; Appendices; Koop het b...

INFORMATIE

AUTEUR
Jelle Fremery
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Stammenkoning Trilogie 1 - De Talisman.pdf

OMSCHRIJVING

Het omvangrijke Alwoud is de woonplaats voor hardwerkende krijgers, jagers, boeren en genezers. Ondanks dat de inwoners van dit gevaarlijke bos niet zo lang geleden nog verenigd waren onder één stoutmoedige koning, zijn ze nu uiteengevallen in zes elkaar vijandige stammen. De stamleden van de zuidelijkste stam in het Alwoud, de Saluwers, zijn onder leiding van het stamhoofd Rikhard vastbesloten om een vreedzaam maar succesvol bestaan op te bouwen. Maar wanneer Dana en Stender tijdens de jacht een schokkende ontdekking doen, verstoort dat de instabiele vrede in het Alwoud volledig.De Talisman is het eerste deel in de Stammenkoning trilogie. De drie boeken in de trilogie zijn ook los van elkaar te lezen. Jelle Fremery is in het oosten van het land geboren met hulp van zijn ouders. Hij heeft psychologie gestudeerd, wat hem in de loop der jaren behoorlijk wat therapiekosten heeft gescheeld. Voor zijn werk schrijft hij code, maar in zijn vrije tijd schrijft hij verhalen. Jelle heeft nog geen prijs gewonnen voor zijn schrijfwerk.

Wil je het boek lezen?De Stammenkoning Trilogie 1 - De Talisman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jelle Fremery. Lezen De Stammenkoning Trilogie 1 - De Talisman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN