De gespreksfluisteraar

De gespreksfluisteraar - Ilse van Ravenstein | Tiliboo-afrobeat.com

...preksfluisteraar van Ilse van Ravenstein, Ameike van der Ven en Mark van Vuuren biedt iedereen die gesprekken in de organisatie meerwaarde wil geven voldoende theoretisch onderbouwing, aangevuld met veel praktische handvatten om hier direct mee aan de slag te gaan ... Ilse van Ravenstein, Ameike van der Ven c.s.: De ... ... . Met de gespreksfluisteraar krijg je niet alleen boeiende inzichten in de chemie van een goed gesprek maar ook een schat aan bruikbare tools in handen. Een succesformule voor iedereen die gelooft in de kracht van waardevolle interacties en met een open geest naar de gesprekken in zijn organisatie wil kijken. De Gespreksfluisteraar Involve's nieuwste boek 'De Gespreksfluisteraar, meer waarde van gesprekken in jo ... De gespreksfluisteraar , Ilse van Ravenstein | ISBN ... ... . Een succesformule voor iedereen die gelooft in de kracht van waardevolle interacties en met een open geest naar de gesprekken in zijn organisatie wil kijken. De Gespreksfluisteraar Involve's nieuwste boek 'De Gespreksfluisteraar, meer waarde van gesprekken in jouw organisatie'. Een werkboek vol achtergronden, tools en inspiratie om de kwaliteit van gesprekken in organisaties te verbeteren. Cruciaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Ilse van Ravenstein
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De gespreksfluisteraar.pdf

OMSCHRIJVING

De gespreksfluisteraar 1e druk is een boek van Ilse van Ravenstein uitgegeven bij Commotion Publishing Bv. ISBN 9789082579901 Wist je dat medewerkers in organisaties zo'n 80% van hun werktijd in gesprekken zitten? Dan wil je toch dat die gesprekken van top kwaliteit zijn? Wij vragen ons af of al die gesprekken ook werkelijk waarde hebben voor de deelnemers en de organisatie. Gesprekken zijn 'hot'. Althans als je ziet dat het ene na het andere boek over lastige conversaties, luisteren en andere gesprek gerelateerde onderwerpen de laatste paar jaren het licht ziet. Zo veel als er over wordt geschreven zo weinig aandacht is er in organisaties voor het voeren van goede gesprekken. Daarom dus nog een 'boek' over gesprekken! Maar dan wel volledig gericht op de winst (of het verlies) die gesprekken organisaties (en de mensen die daar werken) opleveren. En hoe je die waarde voor je organisatie kunt helpen vergroten. Iedereen in de organisatie is verantwoordelijk voor die goede gesprekken, maar wij zien ook een nieuwe rol ontstaan: de zogenaamde gespreksfluisteraar. Een persoon die anderen binnen de organisatie helpt om hun gesprekken te verbeteren. Deze rol past iedereen die zich verantwoordelijk voelt voor gesprekken van waarde, maar is speciaal interessant voor bijvoorbeeld HR-adviseurs, verandermanagers, kwaliteitsmanagers, projectleiders, teamcoaches, communicatiespecialisten en organisatieadviseurs. Cruciaal: de ideale gespreksfluisteraar heeft kennis van en inzicht in hoe organisaties werken en wat mensen beweegt. Wil jij direct aan de slag om gesprekken binnen jouw organisatie te verbeteren? Dan is dit boek het beste startpunt. Een werkboek opgedeeld in vier elementen die bijdragen aan gesprekken van waarde. Het biedt achtergronden en vooral veel praktische tools om direct aan de slag te gaan en de gesprekken binnen jouw organisatie naar een hoger plan te tillen. Kruip in de rol van gespreksfluisteraar en 'fluister' jouw organisatie naar gesprekken met meer waarde!

Wil je het boek lezen?De gespreksfluisteraar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ilse van Ravenstein. Lezen De gespreksfluisteraar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN