BiSL® Next – Een framework voor Business-informatiemanagement 2de druk

BiSL® Next – Een framework voor Business-informatiemanagement 2de druk - Brian Johnson | Tiliboo-afrobeat.com

... Een framework voor business informatiemanagement 2e druk is een boek van Remko van der Pols uitgegeven bij Van Haren Publishing ... 2017: BiSL® Next - A Framework for Business Information ... ... . ISBN 9789087536879 Note: This book is available in several languages: Dutch, English. Dit boek is de tweede herziene druk van de officiële uitgave van ASL BiSL Foundation dat het Framework BiSL® beschrijft. BiSL® Next is een public domain standaard voor business-informatiemanagement met richtlijnen, good practices en praktische templates. Het biedt handvatten voor leidinggevenden die positief staan tegenover de digitalisering en voor degenen die met hen samenwerk ... BiSL® Next - Een framework voor Business ... ... . Het biedt handvatten voor leidinggevenden die positief staan tegenover de digitalisering en voor degenen die met hen samenwerken, met als uiteindelijke doel om betere bedrijfsresultaten te bereiken door betere inzet van IT. BiSL is een standaard in het publieke do...

INFORMATIE

AUTEUR
Brian Johnson
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
BiSL® Next – Een framework voor Business-informatiemanagement 2de druk.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft een beschrijving van de nieuwe generatie van BiSL®, Business Information Services Library. BiSL® Next is een public domain standaard voor business-informatiemanagement met richtlijnen, good practices en praktische templates. Het biedt handvatten voor leidinggevenden die positief staan tegenover de digitalisering en voor degenen die met hen samenwerken, met als uiteindelijke doel om betere bedrijfsresultaten te bereiken door betere inzet van IT.Twaalf elementen, vier drivers (sturingsconcepten), vier domeinen en vier perspectieven, vormen de basisprincipes van BiSL Next.De doelgroep van dit boek zijn businessmanagers, business-informatiemanagers, businessanalisten, CIO's en IT-managers, en daarnaast ook de bedrijfsadviseurs op dit gebied.Aan de hand van de beschrijving van de twaalf elementen, geeft dit boek inzicht hoe business-informatiemanagement het best kan worden beheerd en uitgevoerd in een organisatie en hoe daar het best van kan worden geprofiteerd.Dit boek is ook de officiële literatuur voor het BiSL® Next Foundation examen van APMG.

Wil je het boek lezen?BiSL® Next – Een framework voor Business-informatiemanagement 2de druk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brian Johnson. Lezen BiSL® Next – Een framework voor Business-informatiemanagement 2de druk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN