Voor Dummies - Windows 8.1 voor Dummies

Voor Dummies - Windows 8.1 voor Dummies - Andy Rathbone | Tiliboo-afrobeat.com

... 8.1 voor Dummies 3e druk is een boek van Andy Rathbone uitgegeven bij Voor Dummies ... Vind windows dummies op Marktplaats - juni 2020 ... . ISBN 9789045350332 H t Windows 8.1-naslagwerk geschikt voor pc's, laptops en tablets. De leukste manier om alles uit Windows 8.1 te halen! Of je nu voor het eerst met Windows werkt, upgradet van een oudere versie, of alleen van Windows 8 naar Windows 8.1 ... Voor Dummies - Windows 8.1 voor Dummies. Hét Windows 8.1-naslagwerk geschikt voor pcs, laptops en tablets. De leukste manier om alles uit Windows 8.1... Bovendien worden nieuwe diensten al ... bol.com | Voor Dummies - De kleine overstappen naar ... ... . De leukste manier om alles uit Windows 8.1... Bovendien worden nieuwe diensten als Windows SkyDrive en de Windows Store voor apps niet overgeslagen. Dit boek is ook geschikt voor laptop- en tabletgebruikers en is te gebruiken voor alle edities van Windows 8. Andy Rathbone sc...

INFORMATIE

AUTEUR
Andy Rathbone
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Windows 8.1 voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Hét Windows 8.1-naslagwerk geschikt voor pc's, laptops en tablets.De leukste manier om alles uit Windows 8.1 te halen!Of je nu voor het eerst met Windows werkt, upgradet van een oudere versie, of alleen van Windows 8 naar Windows 8.1 overstapt, dit boek helpt je bij alles wat je wilt doen. De nieuwe functies in Windows 8.1, de verschillende interfaces, goochelen met mappen en bestanden, internetten en e-mailen, spelen met muziek, foto's en films, alles komt aan bod. Ook diensten als Windows SkyDrive en de Windows Store voor apps worden niet overgeslagen. Geen enkel ander boek bevat zoveel informatie over Windows 8.1. Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van Windows voor Dummies: het best verkochte computerboek ooit. Zijn boeken hebben miljoenen mensen, thuis en op het werk, met Windows op hun computer geholpen.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Windows 8.1 voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andy Rathbone. Lezen Voor Dummies - Windows 8.1 voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN