Van Alfa tot Zeus

Van Alfa tot Zeus - Pavlos Emmanouilidis | Tiliboo-afrobeat.com

... tot Zeus is een stevige steun in de rug voor iedereen die de taal van het hedendaagse Griekenland wil leren kennen ... Alfa Romeo 4C 'Zeus' is de overtreffende trap - Autoblog.nl ... . Het helpt beginners meteen over de watervrees voor een ander alfabet heen. Gevorderden zien hun al opgedane kennis op zijn plaats vallen en krijgen extra informatie en context. Van Alfa tot Zeus is een stevige steun in de rug voor iedereen die de taal van het hedendaagse Griekenland wil leren kennen. Het helpt beginners meteen over de watervrees voor een ander alfabet heen. Gevorderden zien hun al opgedane kenni ... Van Alfa tot Zeus, Pavlos Emmanouilidis - Paperback ... ... . Het helpt beginners meteen over de watervrees voor een ander alfabet heen. Gevorderden zien hun al opgedane kennis op zijn plaats vallen en krijgen extra informatie en context. Van Alfa tot Zeus is een stevige steun in de rug voor iedereen die de taal van het hedendaagse Griekenland wil leren kennen. Het helpt beginners meteen over de watervrees voor een ander alfabet heen. Gevorderden zien hun al opgedane kennis op zij...

INFORMATIE

AUTEUR
Pavlos Emmanouilidis
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Van Alfa tot Zeus.pdf

OMSCHRIJVING

Van Alfa tot Zeus is een stevige steun in de rug voor iedereen die de taal van het hedendaagse Griekenland wil leren kennen. Het helpt beginners meteen over de watervrees voor een ander alfabet heen. Gevorderden zien hun al opgedane kennis op zijn plaats vallen en krijgen extra informatie en context. Zelfs voor wie allang uitgestudeerd is in het Nieuwgrieks, brengt Van Alfa tot Zeus boeiende verhalen en zorgt het voor een feest van herkenning.Auteur Pavlos Emmanouilidis is opgegroeid in Athene en heeft een jarenlange ervaring in het onderwijzen van Nieuwgrieks in Leiden. Hierdoor weet hij precies welke taalkwesties extra aandacht nodig hebben. Daarnaast is hij zo bevlogen en zo betrokken bij de Griekse taal en cultuur, dat hij van elk onderwerp wel een taalverhaal weet te maken: de boekenkast, een park met dichters, een museum, straatnamen, eilanden, winkels, het tuincentrum: Grieks is overal!De vele foto's en afbeeldingen zorgen voor een grote toegankelijkheid en maken van dit boek een taalreis op zich.

Wil je het boek lezen?Van Alfa tot Zeus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pavlos Emmanouilidis. Lezen Van Alfa tot Zeus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN