Tweedehands kleren

Tweedehands kleren - Karin Hooiman | Tiliboo-afrobeat.com

...Wardrobe is een sociale modemarktplaats waar je gemakkelijk tweedehands kleding, schoenen en accessoires kunt kopen en verkopen ... tweedehands kleren - Vertaling naar Frans - voorbeelden ... ... . Shop voor lokale deals op dameskleding en -schoenen. Ontdek lage prijzen op de grootste Belgische marktplaats. Shop stressvrij op 2dehands MANGO wide pants zwart maat 40 (W32/L32) Prachtige broek van een zachte stof. floddert mooi aan de benen.staat heel elegant.als nieuw ! is een stof dat niet h.. De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel ... Kleertjesdoos.com | Merkkleertjes als nieuw | Inkoop en ... ... .. De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis. De kledingkoffer is een online winkel in tweedehands kleding voor dames en heren. Gespecialiseerd in trendy, hippe tweedehandskled...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Hooiman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Tweedehands kleren.pdf

OMSCHRIJVING

In Obruni Wawu beschrijft Karin Hooiman hoe ze begin jaren negentig een relatie krijgt met de Ghanees Kwame, die op dat moment studeert in Amsterdam. Ze reist met hem naar zijn land en maakt er kennis met zijn moeder Nana, een weduwe die het hoofd net boven water houdt door tweedehands overhemden te verkopen. Terug in Nederland vliegen de jaren voorbij; ze krijgen twee kinderen, hun oudste zoon Kofi blijkt zwaar verstandelijk gehandicapt. Wanneer ze tien jaar later opnieuw naar Ghana reizen, moeten ze hem in Nederland achterlaten. Nana begrijpt het wel, toch zou ze haar verre kleinzoon zo graag één keer ontmoeten. Een bundel vol rake observaties. Karin Hooiman laat waardeoordelen achterwege en draait daarbij regelmatig de invalshoek om; een Nederlandse blik in de Ghaneze keuken en een Ghaneze kijk op Nederlandse vanzelfsprekendheden.

Wil je het boek lezen?Tweedehands kleren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Hooiman. Lezen Tweedehands kleren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN