Spiegelgevecht

Spiegelgevecht - Rob Molenaar | Tiliboo-afrobeat.com

...egelgevecht, naumachie) schijngevecht, meestal op het binnenwater, met kleine, meestal zeegaande, schepen gehouden (2) 1) Arabisch ruiterfeest 2 ... Gilles Schey - Wikipedia ... ... Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. spiegelgevecht - of toernooigevecht. Gevecht tussen twee opponenten, bijvoorbeeld rivalen voor hetzelfde wijfje of naburige territoriumeigenaars, dat zich veeleer als een ritueel ... Spiegelgevecht rond de politieke boodschap | Nederlands ... ... . Gevecht tussen twee opponenten, bijvoorbeeld rivalen voor hetzelfde wijfje of naburige territoriumeigenaars, dat zich veeleer als een ritueel voordoet. Hierbij schijnen regels gevolgd te worden zonder dat de opponenten elkaar kwetsen, vaak zelfs niet aanraken, on...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Molenaar
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Spiegelgevecht.pdf

OMSCHRIJVING

Na meer dan dertig jaar werkzaam te zijn geweest als psychotherapeut kijkt Rob Molenaar terug op zijn leven.Hoe kwam ik zelf bij de therapeut, wat had ik er aan, waarom werd ik zelf hulpverlener?Dit soort vragen beantwoordt de schrijver in soms hilarische passages waarbij tegelijkertijd een kritisch oordeel wordt geveld over de veelheid aan therapeutische scholen die hij aantrof.De lezer krijgt gaandeweg zowel een breed overzicht als een diepgaand inzicht in alle facetten van dit boeiende en omstreden beroep.

Wil je het boek lezen?Spiegelgevecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Molenaar. Lezen Spiegelgevecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN