Portugees Voor Zelfstudie

Portugees Voor Zelfstudie - Gisa Muniz | Tiliboo-afrobeat.com

...tugees voor zelfstudie | ISBN: 9789000354788 Woordenboek: Portugees Beschrijving: Met deze cursus maak je je snel en efficiënt de grondbeginselen van het Portugees eigen ... Portugees voor zelfstudie Paperback… - voor €32,89 ... . Leer in je eigen tempo of gebruik het boek bij je studie op een taalinstituut of volksuniversiteit. Alle facetten van het Portugees komen aan de orde in 16 praktische lessen, van uitspraak en spelling tot uitdrukkingen en ... Geschreven bij Portugees voor zelfstudie. Het is een goed boek om je de Portugese taal eigen te maken. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen, wat ervoor zorgt dat je het geleerde kan inoefenen. Ook de cd's d ... Portugees voor Beginners - Taalcursus, Zelfstudie óf ... ... . Het is een goed boek om je de Portugese taal eigen te maken. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen, wat ervoor zorgt dat je het geleerde kan inoefenen. Ook de cd's die in het boek aanwezig zijn helpen je bij de uitspraak van de woorden en zinnen. Portugees voor zelfstudie - download. MP3-geluidsbestanden Europe...

INFORMATIE

AUTEUR
Gisa Muniz
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Portugees Voor Zelfstudie.pdf

OMSCHRIJVING

Portugees voor Zelfstudie is het ideale leerboek voor wie zich de beginselen van de Portugese taal eigen wil maken. Ook als u nog geen voorkennis van het Portugees hebt, leert u snel en efficiënt het moderne Portugees van alledag spreken en verstaan en dan niet alleen het Portugees zoals dat in Portugal wordt gesproken, maar bovendien het Portugees van Brazilië, een variant van het Portugees die vooral qua uitspraak afwijkt. Met een beknopte woordenlijst en een grammatica achterin helpt Portugees voor Zelfstudie iedereen op weg die vloeiend Portugees wil leren spreken en verstaan. In zestien hoofdstukken, die levendig en praktisch van opzet zijn, krijgt u de leerstof aangereikt. Alle facetten van het Portugees worden behandeld in de luisterteksten op de audio-cd's, die door Portugese en Braziliaanse native speakers zijn ingesproken. Rondom de teksten staan gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen. Deze methode is bij uitstek geschikt voor wie zijn eigen tempo wil bepalen, maar ook wie in groepsverband studeert op volksuniversiteiten of taalinstituten is het een uitstekende cursus. Drs. Gisa Muniz is Braziliaanse en studeerde Portugees in São Paulo en aan de Rijksuniversiteit Utrecht. In de loop der jaren specialiseerde ze zich in de verschillen tussen het Braziliaanse en Europese Portugees. De auteur is oprichter en directeur van het taalinstituut Talent Talen in Utrecht, waar ze ook Portugees doceert.

Wil je het boek lezen?Portugees Voor Zelfstudie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gisa Muniz. Lezen Portugees Voor Zelfstudie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN