Mindmappen... voor kids

Mindmappen... voor kids - Tony Buzan | Tiliboo-afrobeat.com

...ppen voor kids is door Karin Olij uitstekend vertaald naar het Nederlands ... Mindmappen…voor kids, Tony Buzan Een boek dat ook voor ... ... . In dit boek kunnen kinderen zelf op een speelse manier aan de slag met het Mind Mappen. Vanzelfsprekend is Tony in staat om deze leuke en nuttige techniek op een overzichtelijke en kundige wijze aan de lezer over te brengen. Voor Kids - Leer mindmappen... voor kids (Paperback). Een mindmap is gereedschap, een hulpmiddel. Net als een hamer gereedschap is voor de timmerman. De... Levertijd: 3 tot 4 werkdagen. Auteur: Ed van Uden, Prijs: € 19, ... bol.com | Voor Kids - Leer mindmappen... voor kids ... ... . De... Levertijd: 3 tot 4 werkdagen. Auteur: Ed van Uden, Prijs: € 19,95, ISBN/ISBN13: 9789059408210, Categorie: Boek, Een mindmap is gereedschap, een hulpmiddel. Net als e... Mindmappen helpen kinderen: - Hun verbeelding te ontplooien en zelf met ideeën te komen - Feiten en cijfers eenvoudig te onth...

INFORMATIE

AUTEUR
Tony Buzan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mindmappen... voor kids.pdf

OMSCHRIJVING

Mindmapgenie Tony Buzan laat je zien hoe zijn systeem van plannen en aantekeningen maken je op school en met je huiswerk helpt. Mindmappen helpen kinderen: - Hun verbeelding te ontplooien en zelf met ideeën te komen - Feiten en cijfers eenvoudig te onthouden - Duidelijkere en betere aantekeningen te maken - Zich te concentreren en tijd te besparen - Zich op toetsen voor te bereiden en deze goed te maken Dit leuke en praktische werkboek, voorzien van grapjes, cartoons en breinbrekers, laat kinderen in de leeftijdsgroep van 7-14 jaar zien hoe een keur aan vakken tot een succes wordt gebracht en hoe je inspiratie buiten het klaslokaal kunt opdoen, of het nu gaat om het plannen van een feestje of het inrichten van een droomslaapkamer.

Wil je het boek lezen?Mindmappen... voor kids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tony Buzan. Lezen Mindmappen... voor kids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN