LIBRERO: Moderne Architectuur van A-Z

LIBRERO: Moderne Architectuur van A-Z - Laszlo Taschen | Tiliboo-afrobeat.com

...O: Moderne Architectuur van A-Z (Paperback) ... bol.com | Librero Boeken kopen? Kijk snel! ... . De onmisbare encyclopedie op het gebied van architectuur. Anders dan in de meeste encyclopedieën... Julius Shulman, Pierluigi Serraino, Peter Gössel. 978-3-8365-6180-8. € 14, 99 LIBRERO: Moderne Architectuur van A-Z (eBook) Gosse-L is een geweldige auteur. Download en lees het boek LIBRERO: Moderne Architectuur van A-Z op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt LIBRERO: Modern ... bol.com | LIBRERO: Moderne Architectuur van A-Z, Laszlo ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt LIBRERO: Moderne Architectuur van A-Z in PDF, ePUB, MOBI. De onmisbare encyclopedie op het gebied van architectuur. Helaas wordt LIBRERO: Moderne Architectuur van A-Z van Peter Gossel op dit moment niet tweedehands aangeboden op Bookmatch. Door dit bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Laszlo Taschen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
LIBRERO: Moderne Architectuur van A-Z.pdf

OMSCHRIJVING

De onmisbare encyclopedie op het gebied van architectuur. Anders dan in de meeste encyclopedieën worden in dit boek de architecten zelf meer belicht dan hun ontwerpen. De architecten worden dusdanig geprofileerd dat de lezer een duidelijk overzicht krijgt van hun werk. Daar de beste illustraties uit archieven van prominente architectuurfotografen van over de gehele wereld zijn gebruikt, is deze publicatie van een ongekende visuele kwaliteit. In dit boek zijn 600 architecten van de 18e tot de 21e eeuw van A tot Z opgenomen. Een onmisbare informatiebron voor elke architectuurprofessional, -liefhebber of -student. Compleet met een portret per architect, met quotes en korte biografie, een beschrijving van belangrijke werken en historische context en ontelbare tekeningen, foto´s en ontwerpen.

Wil je het boek lezen?LIBRERO: Moderne Architectuur van A-Z in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laszlo Taschen. Lezen LIBRERO: Moderne Architectuur van A-Z Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN