Hoe overleef ik een crisis?

Hoe overleef ik een crisis? - Dick Berts | Tiliboo-afrobeat.com

...rleef ik een echte crisis? Een zeer interessant onderwerp waar genoeg films over gemaakt zijn of boeken over geschreven ... Hoe overleef ik een crisis van Dick Berts - Pagina 5 ... ... . In de huidige maatschappij nemen we alles maar voor lief aan. Kanzen bestaan er echter zeker dat het een keer gaat escaleren. 'Hoe overleef ik een crisis' toont aan, dat we het in Nederland helemaal niet goed voor elkaar hebben. Het overstromingsrisico is veel groter dan we denken, ons drinkwatersysteem is ontzettend kwetsbaar en er is sprake van een schrikbarend gebrek aan voorraadvorming in onze maatschappij. Daar komt de huidige economische crisis nog bij. Hoe overleef ik een crisis? Hoe word je zelfredzaam bij rampen? Dick ... bol.com | Hoe overleef ik de crisis, Kath Kelly ... ... . Daar komt de huidige economische crisis nog bij. Hoe overleef ik een crisis? Hoe word je zelfredzaam bij rampen? Dick Berts PAPIEREN TIJGER Z1042revisie_Crisis 25-10-11 16:46 Pagina 3 Hoe overleef ik een crisis? toont aan, dat we het in Nederland helemaal niet goed voor elkaar hebben. Het o...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Berts
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik een crisis?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe overleef ik een crisis? 1e druk is een boek van Dick Berts uitgegeven bij Papieren Tijger. ISBN 9789067282628 ''We hebben het goed voor elkaar in Nederland, maar ook bij ons kan iets gebeuren. Het kan zijn dat de stroom langere tijd uitvalt, er geen water uit de kraan komt, of dat je tijdelijk je huis moet verlaten, bijvoorbeeld door explosiegevaar'', aldus de overheidssite www.nederlandveilig.nl.'Hoe overleef ik een crisis' toont aan, dat we het in Nederland helemaal niet goed voor elkaar hebben. Het overstromingsrisico is veel groter dan we denken, ons drinkwatersysteem is ontzettend kwetsbaar en er is sprake van een schrikbarend gebrek aan voorraadvorming in onze maatschappij. Daar komt de huidige economische crisis nog bij. Die crisis heeft de potentie om ons enige jaren in het stenen tijdperk terug te werpen.Dick Berts analyseert niet alleen de risico's die een hoogtechnologische samenleving loop, omdat we bij de dag afhankelijker worden van vitale infrastructuur zoals drinkwater, gas, elektriciteit en internet, maar geeft ook een praktische handleiding, hoe u uw eigen huishouden zo onafhankelijk en crisisbestendig mogelijk kunt maken.

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik een crisis? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Berts. Lezen Hoe overleef ik een crisis? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN