Het blauw van Rembrandt

Het blauw van Rembrandt - Jörg Kastner | Tiliboo-afrobeat.com

...ndt en blauw hebben niets met elkaar te maken, en in dit boek wordt er een slecht-smakende hutspot van gemaakt ... Boek: Het blauw van Rembrandt - Geschreven door Jörg Kastner ... . Zo begrijp je niets meer van de kwaliteit van zijn werk, van die tijd, van de personen om hem heen. Alleen al de nadruk op het feit dat hij altijd maar laveloos was is echt onzinnig. Geschreven bij Het blauw van Rembrandt. De cover sprak mij enorm aan, dus meegenomen zonder echt acht te slaan waar het boek over ging. Spijt van? Nee totaal niet…ondanks dat de titel wel wat misleidend is… het gaat niet echt over Rembrandt ... Bureau ISBN - Het blauw van Rembrandt ... . Spijt van? Nee totaal niet…ondanks dat de titel wel wat misleidend is… het gaat niet echt over Rembrandt, hij speelt er een rol in, maar ook niet meer dan dat. Het blauw van Rembrandt (Paperback). Wat is de kleur van het kwaad?Amsterdam in het jaar 1669. De jonge schilder Cornelis Suythof, groot bewonderaar van... Het blauw van Rembrandt. Amsterdam in het...

INFORMATIE

AUTEUR
Jörg Kastner
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het blauw van Rembrandt.pdf

OMSCHRIJVING

Een spannende historische thriller dat indruk maakt door de mengeling van waarheid en fictie Amsterdam in het jaar 1669. De jonge schilder Cornelis Suythof, groot bewonderaar van de meesterschilder Rembrandt, kan als kunstenaar geen droog brood verdienen. Hij werkt als bewaker in het Rasphuis, de gevangenis van Amsterdam. De stad wordt opgeschrikt door een aantal waanzinnige moorden. Een gerespecteerde 'blauwverver' vermoordt op gruwelijke wijze zijn hele gezin en komt in de gevangenis. Korte tijd later komt ook Cornelis' beste vriend Ossel in het Rasphuis, verdacht van moord op zijn vrouw. Cornelis ontdekt dat bij beide moorden hetzelfde schilderij in de nabijheid van de moordenaar was. Een schilderij in de stijl van Rembrandt, maar met een indringende kleur blauw die Rembrandt zelf nooit zou gebruiken. Wanneer dit 'dodelijke doek' op mysterieuze wijze verdwijnt, besluit Cornelis op onderzoek te gaan en gaat hij in de leer bij de oude, verbitterde meester. In een labyrint van samenzweringen, prostitutie en verdwijningen, met als middelpunt het blauwe schilderij dat tot irrationele razernij drijft, staat Cornelis voor de schijnbaar onmogelijke taak dit dodelijke raadsel op te lossen.

Wil je het boek lezen?Het blauw van Rembrandt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jörg Kastner. Lezen Het blauw van Rembrandt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN