De haven van Rotterdam vanuit de lucht

De haven van Rotterdam vanuit de lucht - Izak van Maldegem | Tiliboo-afrobeat.com

...en van Rotterdam vanuit de Lucht Dit maal krijgt de lezer een mooi beeld vanuit, zoals de titel al doet vermoeden, de lucht ... OPEN Rotterdam - De Haven Rotterdam vanuit de lucht... ... . Het tweetalige fotoboek (Nederlands en Engels) geeft via 160 luchtfoto's een indrukwekkend beeld van de dynamiek, de weidsheid en de veelzijdigheid van de grootste haven van Europa. De haven van Rotterdam vanuit de lucht (Hardcover). De wereldhaven Rotterdam binnenvaren tussen de pieren bij Hoek van Holland is een indrukwekkende... De lezer wordt meegenomen op een reis die letterlijk dwars door de haven gaat: van terminals tot raffinaderijen, van Ma ... De Haven van Rotterdam vanuit de Lucht | Haven van Rotterdam ... ... De lezer wordt meegenomen op een reis die letterlijk dwars door de haven gaat: van terminals tot raffinaderijen, van Maasvlaktestrand tot het Brielse meer. 272 pagina's, verhalen over onbekende havenplekken van toen en nu én spectaculaire luchtfoto's. Het boek 'De haven van R...

INFORMATIE

AUTEUR
Izak van Maldegem
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De haven van Rotterdam vanuit de lucht.pdf

OMSCHRIJVING

De wereldhaven Rotterdam binnenvaren tussen de pieren bij Hoek van Holland is een indrukwekkende belevenis. Minstens zo imponerend is het om boven het haven- en industriecomplex te vliegen. En zo bedrijfsterreinen, gebouwen, terminals, kades en wegen te herkennen. Of de hotspots in de Rotterdamse binnenstad. Dit boek geeft via 160 luchtfoto's een indruk van de Mainport van Europa en motor van de Nederlandse economie. Vanuit de lucht komt de landkaart - de havenkaart - tot leven. Een goede vlucht en veel kijkplezier gewenst! The port of Rotterdam from aboveSailing into the global port of Rotterdam between the piers at Hoek van Holland is an impressive experience. At least as impressive is flying above the port and industrial complex and recognising commercial sites, buildings, terminals, quays and roads, or the hotspots of downtown Rotterdam. This book gives an impression of Europe's Mainport and the engine of the Dutch economy through 160 aerial photos. From the air, the map - the plan of the port - comes to life.Have a good flight and happy reading!

Wil je het boek lezen?De haven van Rotterdam vanuit de lucht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Izak van Maldegem. Lezen De haven van Rotterdam vanuit de lucht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN