Communicatie en Ethiek

Communicatie en Ethiek - Nico de Leeuw | Tiliboo-afrobeat.com

...unicatie en Ethiek' geven Jan Merton en Nico de Leeuw je de praktische tips hoe je de organisatie kunt analyseren en helpen verbeteren, zodat deze betrouwbaar is en vertrouwen ontvangt ... Werkstuk Levensbeschouwing Ethiek en communicatie (4e klas ... ... . Ze vertellen je tevens hoe je daarna kunt communiceren om het vertrouwen vast te houden en te vergroten. Ethiek is de leer van wat goed en slecht is. Vandaar dat het veel met normen en waarden te maken heeft, wat men in de ene (sub)cultuur goed en ethisch verantwoord vindt, dat kan men in een andere (sub)cultuur slecht vinden. Zo kan er verschil zijn tussen "professioneel goed" en " ethisch goed". "Goede"… Communicatie en ethiek 1e druk is een boek van Rob van Es uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN ... Communicatie en Ethiek - Frankwatching Boeken ... . Zo kan er verschil zijn tussen "professioneel goed" en " ethisch goed". "Goede"… Communicatie en ethiek 1e druk is een boek van Rob van Es uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789085060017 Organisaties bepalen voor een groot deel het maatschappelijk verkeer en zetten daa...

INFORMATIE

AUTEUR
Nico de Leeuw
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Communicatie en Ethiek.pdf

OMSCHRIJVING

Veel communicatieprofessionals communiceren zich suf om voor hun organisatie vertrouwen te winnen. Maar dat helpt allemaal niet als je organisatie niet betrouwbaar is. Daarom moet je als communicatieprofessional niet alleen communiceren, maar vooral ook bijdragen aan de betrouwbaarheid van de organisatie. Ethisch handelen speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Net als het belang van de buitenwereld. Dus communicatieprofessional: verlaat je comfortzone en begeef je buiten je eigen vakgebied. Lastig om te doen? Niet met dit handboek (gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en met veel praktijkvoorbeelden) in de hand! In 'Communicatie en Ethiek' vind je de praktische tips hoe je de organisatie kunt analyseren en helpen verbeteren, zodat deze betrouwbaar is en vertrouwen ontvangt. De auteurs vertellen je tevens hoe je daarna kunt communiceren om het vertrouwen vast te houden en te vergroten. Alsmede hoe je hierbij ethische principes kunt toepassen. Over de auteurs: Jan Merton is sinds 2013 zelfstandig communicatie-adviseur, daarvoor heeft hij jarenlang bij diverse organisaties gewerkt. Jan is een generalist met expertise op strategisch en uitvoerend niveau. Hij heeft Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd, met als specialisatie communicatiewetenschap. Nico de Leeuw is behalve communicatieadviseur ook actief blogger, spreker en gastdocent. Van origine is hij televisiejournalist en reisde hij de halve wereld rond. Na een overstap ondersteunde Nico publieke organisaties als communicatie- en mediaspecialist en woordvoerder.

Wil je het boek lezen?Communicatie en Ethiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nico de Leeuw. Lezen Communicatie en Ethiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN