Aap

Aap - Evelyne de Leeuw | Tiliboo-afrobeat.com

...eft dieren weer een toekomst Dierenwelzijn staat nog altijd onder druk ... Aap - 17 definities - Encyclo ... . Bij AAP verbeteren wij op een duurzame manier het welzijn van apen, grote katten en andere zoogdieren. We vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa. onze aanpak geredde dieren Het Nederlands maakt dit onderscheid niet en met het woord aap worden ook mensapen aangeduid. Apen leven voornamelijk in warmere streken, die veelal begroeid zijn met bomen. In de tropische regenwouden komen de meeste soorten voor. De meeste ... AAP.org ... . In de tropische regenwouden komen de meeste soorten voor. De meeste apen zijn dan ook goede klimmers, die een groot gedeelte van de dag in bomen doorbrengen. Op zoek naar een Aap Knuffel? Knuffels koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Aap kan verwijzen naar: . Apen, infra...

INFORMATIE

AUTEUR
Evelyne de Leeuw
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Aap.pdf

OMSCHRIJVING

Drie vrouwen bouwen een robot om de wereld te redden van een pandemie. Bij het mislukken van de cybernetisch-virologische missie dringt zich de vraag op 'wie is mens, wie is machine?'Gwendolyn Firlefyn is een eigenzinnige software ontwikkelaar. Ze wordt geronseld om met robotica Norma het Advanced Android Project te bouwen een gynaekoïde machine die opgeleid wordt tot vingervlugge expert in cybernetica, ethologie, en virologie. AAP zal die kennis en vaardigheden moeten toepassen om de wereld te redden van een apocalyptische uitbraak van hemorragische koorts.Dat het allemaal in het honderd loopt komt door de liefde.In deze roman worden we in vijftig jaar tweemaal rond de wereldbol gedwongen. De uiteindelijke vraag is wie hier precies om kan lachen.

Wil je het boek lezen?Aap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evelyne de Leeuw. Lezen Aap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN