Toonaangevende Modeontwerpers

Toonaangevende Modeontwerpers - Laura Eceiza Nebrada | Tiliboo-afrobeat.com

...ngevende modeontwerpers (Hardcover). Een absolute must voor modeliefhebbers ... Dit was Prinsjesdag 2019: álle modemomenten op een rij ... . Bekende namen als Giorgio Armani, Dolce & Gabanna, Spijkers en... De toonaangevende modeontwerpers die in dit rijk geillustreerde boek centraal staan vertegenwoordigen uiteenlopende culturele achtergronden en hebben met elkaar gemeen dat hun ontwerpen voorbij gaan aan de grenzen van de traditionele haute couture. Dit boek is een absolute must voor modeliefhebbers. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 4 apr 2020 om 10:28. De tekst i ... Jan Taminiau - Reflections — Centraal Museum Utrecht ... . Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 4 apr 2020 om 10:28. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. Toonaangevende modeontwerpers | ISB...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Eceiza Nebrada
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Toonaangevende Modeontwerpers.pdf

OMSCHRIJVING

De toonaangevende modeontwerpers die in dit rijk geillustreerde boek centraal staan vertegenwoordigen uiteenlopende culturele achtergronden en hebben met elkaar gemeen dat hun ontwerpen voorbij gaan aan de grenzen van de traditionele haute couture. Dit boek is een absolute must voor modeliefhebbers. Met een korte biografie en mooie foto's van de fraaiste creaties van Ilja Visser.

Wil je het boek lezen?Toonaangevende Modeontwerpers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Eceiza Nebrada. Lezen Toonaangevende Modeontwerpers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN