TIBtools - Voicing, geef kinderen een stem

TIBtools - Voicing, geef kinderen een stem - Marianne den Otter | Tiliboo-afrobeat.com

... - Voicing, geef leerlingen een stem 1e druk is een boek van Marianne den Otter uitgegeven bij Instondo ... Studystore | Voicing, geef kinderen een stem, Otter ... ... . ISBN 9789491725586 'Voicing' gaat over 'leerlingen een stem geven' en hen actief leren leren. Dit kan bijdragen aan emanciperen en participeren: je volwaardig voelen en actief meedoen in de (leer)gemeenschap waar je deel van uitmaakt. TIBtools - Voicing, geef leerlingen een stem 1e druk is een boek van Marianne den Otter uitgegeven bij Instondo. ISBN 9789491725586 'Voicing' gaat over 'leerlingen een stem geven' en hen actief leren leren. Dit kan ... Voicing: geef leerlingen een stem » Instondo ... . ISBN 9789491725586 'Voicing' gaat over 'leerlingen een stem geven' en hen actief leren leren. Dit kan bijdragen aan emanciperen en participeren: je volwaardig voelen en actief meedoen in de (leer)gemeenschap waar je deel van uitmaakt. 'Voicing' gaat over 'leerlingen een stem geven' en hen actief leren leren...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne den Otter
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
TIBtools - Voicing, geef kinderen een stem.pdf

OMSCHRIJVING

TIBtools - Voicing, geef leerlingen een stem 1e druk is een boek van Marianne den Otter uitgegeven bij Instondo. ISBN 9789491725586 'Voicing' gaat over 'leerlingen een stem geven' en hen actief leren leren. Dit kan bijdragen aan emanciperen en participeren: je volwaardig voelen en actief meedoen in de (leer)gemeenschap waar je deel van uitmaakt. Daarom wordt voicing wel 'democratie in actie' genoemd. Een belangrijk principe van voicing is het groeien naar een cultuur van actief en initiatiefrijk leren en onderwijzen, in plaats van consumptief leren en leerlingen enkel instrumenteel toerusten. Door leerlingen écht stem te geven en hen bij hun innerlijke stem te laten komen, bied je ze gelegenheid om hun authenticiteit te ontdekken en die te delen met medeleerlingen en de leerkracht. Voicing gaat over 'ware dialoog' voeren tussen leerkracht en leerlingen. Marianne den Otter reikt in deze TIBtool instrumenten aan om 'stem geven en participatie van leerlingen' te bevorderen. Hiervoor komen technieken en tools voor luisteren, interactie, dialoog, empoweren, eigenaarschap en burgerschap van leerlingen aan bod. Ook maakt de auteur de transfer van voicing met leerlingen naar voicing in bredere leercontexten, in samenwerking met collega's en ouders. Marianne den Otter is orthopedagoog en docent bij Fontys OSO Master SEN. Ze werkt samen met educatieve partners in PO, VO en SO, en is nauw betrokken bij de invoering van Passend onderwijs. Haar belangrijkste aandachtsgebieden zijn inclusief onderwijs, diversiteit, school video interactie begeleiding, en leren en ontwikkelen in een holistische benadering.

Wil je het boek lezen?TIBtools - Voicing, geef kinderen een stem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne den Otter. Lezen TIBtools - Voicing, geef kinderen een stem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN