Mijn knuffels

Mijn knuffels - Marion Billet | Tiliboo-afrobeat.com

... favoriete garenpakket voor bij het boek 'Mijn knuffels van sokkenwol' en ga direct aan de slag ... Mijn Knuffels van Sokkenwol - Wolplein.nl ... . De garenpakketten bevatten volle bollen wol, oogjes, neusjes en andere gebruikte materialen. Haaknaalden, vulling en het boek dien je zelf apart mee te bestellen of toe te voegen. Waar is mijn knuffel. Welkom. Waar is mijn knuffel? Is een service van CleanLease. In Nederland en België zijn wij specialist op het gebied van textielservice voor de gezondheidszorg en hospitality branche.. Onze medewerkers vinden dagelijks knuffeldieren en speelgoed tussen de vuile was afkomstig v ... Waar kun je tweedehands knuffels naartoe brengen ... ... .. Onze medewerkers vinden dagelijks knuffeldieren en speelgoed tussen de vuile was afkomstig van zorgorganisaties, ziekenhuizen en vakantieparken. In Mijn knuffels van sokkenwol staan 8 haakpatronen voor prachtige knuffels gehaakt met sokkenwol. De dieren zijn allemaal gehaakt van sokkenwol waardoor ze...

INFORMATIE

AUTEUR
Marion Billet
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn knuffels.pdf

OMSCHRIJVING

Jonge kinderen verkennen de wereld met hun zintuigen. In dit bijzondere boekje kunnen ze de knuffels niet alleen zien én horen, maar ook voelen!Een boekje dat de zintuigen van het kind volop aanspreekt. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Wil je het boek lezen?Mijn knuffels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marion Billet. Lezen Mijn knuffels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN