Het onzienbare en andere verhalen

Het onzienbare en andere verhalen - Erik Kriek | Tiliboo-afrobeat.com

...zienbare En Andere Verhalen is een stripbundel die bedacht en getekend is door Erik Kriek die ook al eerder illustraties maakte voor het Schokkend Nieuws magazine ... Erik Kriek - Het onzienbare en andere verhalen ... ... . Hij heeft meerdere verhalen van Howard Phillips Lovecraft omgetoverd tot een geweldige strip die geheel trouw is aan Lovecraft's oeuvre, ... Recensie Het onzienbare en andere verhalen door Sandra Hutchison: Deze heruitgave is een schitterend album geworden vol excentrieke horrorverhalen, verpakt in een hardcover met een vormgeving om van te smullen. Het album Het onzienbare en andere verhalen is een ode aan de Amerikaanse Howard Phillips Lovecraft (1890-1937). Hij was in zijn tijd een vrij onbekende… Het ... Bunt Blogt: H.P. Lovecraft - Het onzienbare en andere verhalen ... . Het album Het onzienbare en andere verhalen is een ode aan de Amerikaanse Howard Phillips Lovecraft (1890-1937). Hij was in zijn tijd een vrij onbekende… Het onzienbare en andere verhalen book. Read 51 reviews from the world's largest community for readers. De duistere verhalen van H.P. Lovecr...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Kriek
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het onzienbare en andere verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

De duistere verhalen van H.P. Lovecraft zijn sinds de voortijdige dood van de auteur in 1937 van grote invloed geweest op de populaire cultuur. Erik Kriek is sinds zijn tienerjaren gefascineerd door het macabere in het algemeen en de verhalen van Lovecraft in het bijzonder. In deze bundel korte verhalen brengt Kriek de fascinerende wereld van Lovecraft en zijn eigen uitmuntende zwart-witte tekenwerk op unieke wijze samen; het resultaat is dit bijzondere werk van hoge grafische kwaliteit, dat de lezer op onvergelijkbare wijze met Lovecraft laat (her)kennismaken.

Wil je het boek lezen?Het onzienbare en andere verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Kriek. Lezen Het onzienbare en andere verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN