Haal Meer Uit Je Dagboek

Haal Meer Uit Je Dagboek - S. Grason | Tiliboo-afrobeat.com

... Uit Je Dagboek (Paperback). Zo schrijf je een dagboekLaat je innerlijke stem sprekenWetenschappelijk onderzoek bevestigt wat dagboekschrijvers ... Haal meer uit je leven door Leroy Naarden (Boek ... ... ... Haal meer uit je dromen met een droomdagboek. Haal meer uit je dromen met een droomdagboek. 2579 woorden; 13 minuten leestijd; Opslaan. In onzekere periodes dromen we heftiger dan normaal en onthouden we onze nachtelijke avonturen beter. Dat is niet voor niets: dromen helpen bij de verwerking van onze emoties. Haal meer uit je dagboek. Aan de slag met je dagboek Schrijven helpt je om ingrijpende ervaringen te verwerken, jezelf te ontwikkelen en je d ... Haal meer uit je dagboek van Sandy Grason | Boek en ... ... . Haal meer uit je dagboek. Aan de slag met je dagboek Schrijven helpt je om ingrijpende ervaringen te verwerken, jezelf te ontwikkelen en je dromen te realiseren. Maar een dagboek bijhouden is nog een hele kunst! Sandy Grason schreef dit praktische en inspirerende boek voor iedereen die zijn innerlijke stem woorden wil geven. Ze schrijft niets voor, stelt geen regels, maa...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Grason
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Haal Meer Uit Je Dagboek.pdf

OMSCHRIJVING

Zo schrijf je een dagboekLaat je innerlijke stem sprekenWetenschappelijk onderzoek bevestigt wat dagboekschrijvers al lang wisten: schrijven helpt om ingrijpende ervaringen te verwerken, jezelf te ontwikkelen en je dromen te realiseren. Voor wie zijn/haar innerlijke stem wil laten spreken in een dagboek schreef Sandy Grason dit inspirerende boek. Ze schrijft niets voor, stelt geen regels, maar laat zien hoe je je kunt bekwamen in de kunst van het dagboekschrijven met behulp van een schat aan tips, suggesties, voorbeelden en aanmoedigingen.Ze nodigt je uit om te gaan zitten en schrijven, ze zet je hoofd aan het werk en laat daarmee je inkt in nieuwe richtingen vloeien.Sandy Grason geeft regelmatig workshops in Journalution: het schrijven van een dagboek als manier om tot innerlijke wijsheid te komen. Ze woont met haar echtgenoot en twee dochters in Zuid-Florida.

Wil je het boek lezen?Haal Meer Uit Je Dagboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Grason. Lezen Haal Meer Uit Je Dagboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN