Grondslagen van het management-hoofdboek

Grondslagen van het management-hoofdboek - Doede Keuning | Tiliboo-afrobeat.com

...agen van het management biedt een brede kennismaking met management en organisatie aan de hand van thema's als management en maatschappij, koersbepaling en de lerende organisatie, en sturing van het dagelijks werk ... Download PDF Grondslagen van het management-hoofdboek ... . Voor een goed beeld van de praktijk zijn er actuele voorbeelden en resultaten uit praktijkgericht onderzoek toegevoegd. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Grondslagen van het management Hoofdboek, geschreven door Doede Keuning & Ruud de Lange. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Grondslagen van het management, Organisatiekunde, bedrijfsorganisatie, BO, ... Studystore | Grondslagen van het management hoofdboek ... ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Grondslagen van het management, Organisatiekunde, bedrijfsorganisatie, BO, Bedrijfsmanagement, Management, Fontys & HRM. Grondslagen van het management Hoofdboek 6e druk is een boek van Doede Keu...

INFORMATIE

AUTEUR
Doede Keuning
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Grondslagen van het management-hoofdboek.pdf

OMSCHRIJVING

Grondslagen van het management biedt al jarenlang een brede kennismaking met het vakgebied Management. Door de brede opzet en de toegankelijkheid van de stof is Grondslagen van het management geschikt voor gebruik in de propedeuse en hoofdfase van diverse bachelors- en mastersopleidingen in het hoger onderwijs.In deze vijfde druk is een groter aantal actuele praktijkvoorbeelden opgenomen om de theorie dichter bij de student te brengen. Daartoe zijn er wederom recente artikelen van gerenommeerde kranten en tijdschriften opgenomen. Actuele managementcases beschrijven hoe de theorie in de praktijk tot uitvoering wordt gebracht. Discussievragen in het boek en gevarieerde vragen en cases in het werkboek bieden de student volop mogelijkheden op een aantrekkelijke manier te oefenen met de leerstof.Het werkboek is uitgebreid en bevat meer dan 60 cases, waarvan drie complexe cases per hoofdstuk en een groot aantal kleinere en eenvoudige cases per hoofdstuk. Daarnaast zijn er 100 inzichtvragen en uitwerkingen toegevoegd. Verder bevat het werkboek veel meerkeuzevragen en open vragen per hoofdstuk.Grondslagen van het management bestaat uit vijf delen:- Management en maatschappij- Koersbepaling en de lerende organisatie- Organisatieopbouw en taakverdeling- Mensen in organisaties- Sturing van het dagelijks werkNoordhoff Campuz CardDeze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges. Deze uitgave is ook als Engelstalige editie beschikbaar: Management, An Evidence Based-Approach.

Wil je het boek lezen?Grondslagen van het management-hoofdboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doede Keuning. Lezen Grondslagen van het management-hoofdboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN