Een goede speler is niet eerlijk

Een goede speler is niet eerlijk - Joost Prinsen | Tiliboo-afrobeat.com

...ede speler is niet eerlijk (Paperback). Anekdotes, interviews, toernooiverslagen, vals spel, de geldstromen, de sponsors, de geruchtmakende ... Een goede speler is niet eerlijk - J. Prinsen - (ISBN ... ... ... Joost Prinsen Een goede speler is niet eerlijk. Prinsen worstelt en komt boven in de wereld van het bridge Anekdotes, interviews, toernooiverslagen, vals spel, de geldstromen, de sponsors, de geruchtmakende spellen. En ten slotte de opkomende wereld van het poker. Een goede speler is niet eerlijk is een contemporaine geschiedenis van een wereld op zichzelf. En daarmee enig in zijn soort. paperback ... Een goede speler is niet eerlijk - Joost Prinsen - (ISBN ... ... . Een goede speler is niet eerlijk is een contemporaine geschiedenis van een wereld op zichzelf. En daarmee enig in zijn soort. paperback € 17,90 178 blz. 13,5 x 21 cm omslag Zeno oktober isbn 9789020409314 nur 480 9 7 8 9 0 2 0 4 0 9 3 1 Een goede speler is niet eerlijk | ISBN 9789020411393 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbo...

INFORMATIE

AUTEUR
Joost Prinsen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een goede speler is niet eerlijk.pdf

OMSCHRIJVING

Anekdotes, interviews, toernooiverslagen, vals spel, de geldstromen, de sponsors, de geruchtmakende spellen. Joost Prinsen heeft tientallen jaren verslag gedaan van de bridgewereld in bladen als Bridge en Bridge Magazine IMP. In dit boek heeft hij die artikelen bijeengebracht, aangevuld en van commentaar voorzien. Een goede speler is niet eerlijk is een contemporaine geschiedenis van een wereld op zichzelf. En daarmee enig in zijn soort.

Wil je het boek lezen?Een goede speler is niet eerlijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joost Prinsen. Lezen Een goede speler is niet eerlijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN