Zo schrijf je een goed managementboek

Zo schrijf je een goed managementboek - Geerhard Bolte | Tiliboo-afrobeat.com

...hrijven van een managementboek zou verplicht moeten zijn ... Zo schrijf je een goed managementboek | Reinders ... ... . Zo pleit Geerhard Bolte in deze preview van zijn boek Zo schrijf je een goed managementboek.Stop met dagdromen en schrijf jouw boek. De gemiddelde werkdag van een professional is een achtbaan met meer loopings dan gezond is voor een mens. 'Zo schrijf je een goed managementboek' door Geerhard Bolte - Onze prijs: €12,99 - Direct te downloaden Het belangrijkste van een managementboek is in de eerste plaats jouw visie. Natuurlijk is het belangrijk dat je teksten aantrekkel ... Je eigen managementboek schrijven? Zo pak je dat aan | AD ... ... . Natuurlijk is het belangrijk dat je teksten aantrekkelijk zijn om te lezen, maar een managementboek is geen roman. Als je begrijpelijk kunt schrijven laat je dan niet weerhouden door je vrees dat het niet goed genoeg is. Het schrijven van een managementboek zou verplicht moeten zijn. Zo pleit Geerhard Bolte in deze preview van zijn boek...

INFORMATIE

AUTEUR
Geerhard Bolte
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Zo schrijf je een goed managementboek.pdf

OMSCHRIJVING

Een managementboek schrijven is nog steeds een van de beste manieren om jezelf als deskundige op de kaart te zetten. Dat wil jij ook, maar waar moet je beginnen? En waar haal je de tijd vandaan? Een goed boek schrijven is moeilijk. Als het makkelijk was, dan deed de lezer het zelf wel. Maar met een goede voorbereiding zal het je lukken. Hoe je een goed idee bedenkt, hoe je een goede structuur opzet en hoe je sleutelt aan een stijl die bij je past - dat en meer lees je allemaal in dit boek. Stop met dagdromen en schrijf jouw boek. Het is de moeite waard: je groeit niet alleen als schrijver, maar ook als deskundige. Er is maar één ding leerzamer dan het lezen van een boek, en dat is het schrijven van een boek. Geerhard Bolte is uitgever van Uitgeverij Haystack en Uitgeverij Dialoog. Bij Haystack geeft hij samen met zijn team originele en toegankelijke managementboeken uit. Bij Dialoog helpt hij mensen hun eigen managementboek te publiceren.

Wil je het boek lezen?Zo schrijf je een goed managementboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geerhard Bolte. Lezen Zo schrijf je een goed managementboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN