Zee en Aarde

Zee en Aarde - A. Mutis | Tiliboo-afrobeat.com

...Aarde (Hardcover). Maqroll el Gaviero, een avonturier met belangstelling voor literatuur, vaart rusteloosover de zeeën en rivieren van ... Klimaatverandering: wat zijn de gevolgen? | Milieu Centraal ... ... Een zee is een grote hoeveelheid water, die in verbinding staat met een andere zee of met een oceaan, die ook als zee kan worden aangeduid, zij het dat een oceaan een zelfstandig geheel vormt met een eigen circulatie ().Een zee daarentegen, heeft een bodem die bij een continent behoort (continentaal plat).Als de verbinding tussen zeeën smal is en uit een of meer zeestraten bestaat, spreekt ... Het aardoppervlak is het grensvlak tussen d ... Zee en aarde , A. Mutis | ISBN: 9789044509212 ... .Als de verbinding tussen zeeën smal is en uit een of meer zeestraten bestaat, spreekt ... Het aardoppervlak is het grensvlak tussen de vaste aardkorst, samen met het erop gelegen water, en de atmosfeer.Het aardoppervlak beslaat ongeveer 510 miljoen km² en kan op verschillende manieren in halfronden of hemisferen worden ingedeeld.. Ongeveer 365,5 miljoen km² va...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Mutis
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Zee en Aarde.pdf

OMSCHRIJVING

Maqroll el Gaviero, een avonturier met belangstelling voor literatuur, vaart rusteloosover de zeeën en rivieren van Latijns-Amerika en de rest van de wereld. Tijdens zijn wereldreizen ontmoet hij extravagante figuren, die net als hij al vele avonturen hebben beleefd. De verschillende verhalen van deze personages helpen Maqroll om zijn bestemming in het leven te ontrafelen. De filosofische en literaire overpeinzingen van de hoofdpersoon worden op elegante en poëtische wijze door Álvaro Mutis beschreven. De zeven romans kunnen als op zichzelf staande verhalen gelezen worden, maar ze zijn ook onderling met elkaarverbonden. Deze beroemde romancyclus mag niemand zich laten ontgaan, de liefhebbervan een goed verhaal evenmin als de liefhebber van Spaanse en Latijns-Amerikaanse literatuur. Triptiek van zee en land werd nog niet eerder gepubliceerd in Nederland.

Wil je het boek lezen?Zee en Aarde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Mutis. Lezen Zee en Aarde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN