WILDE BABY KRIJGT EEN HOND

WILDE BABY KRIJGT EEN HOND - Barbro Lindgren | Tiliboo-afrobeat.com

...d (Canis lupus familiaris) is een roofdier uit de familie van de hondachtigen (Canidae), en een gedomestificeerde ondersoort van de wolf ... Honden & Voeding - Wat mogen honden eten en wat niet ... ... .De wetenschappelijke naam ervan werd in 1758 als Canis familiaris gepubliceerd door Carl Linnaeus. De hond komt op alle continenten voor, meestal in gezelschap van de mens. Al sinds duizenden jaren wordt de hond door mensen gebruikt, bijvoorbeeld bij de ... Een volwassen Afrikaanse wilde hond vertoont in zijn omgang met andere wilde honden binnen een groep opvallend vaak infantiel gedrag als bedelen. Op deze manier kan een wilde hond bij een potentieel agressief dier meer zorgzame reacties teweegbrengen, waardoor dit niet zal aanval ... Gewone zeehond: kennis en weetjes | Ecomare Texel ... . Op deze manier kan een wilde hond bij een potentieel agressief dier meer zorgzame reacties teweegbrengen, waardoor dit niet zal aanvallen. Afrikaanse wilde honden kwamen tot ongeveer vijftig jaar geleden voor in heel Afrika, met uitzondering van de woestijn en het regenwoud. Tegenwoordig leven ze nog maar in een paar landen en in kleine verspreide groepjes. Vermoedelijk zijn er van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Barbro Lindgren
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
WILDE BABY KRIJGT EEN HOND.pdf

OMSCHRIJVING

De wilde baby wil een hond, een echte. Dan krijgt hij op zijn verjaardag een nep-hond, een speelgoedhond. Hij blijft voor altijd boos. Maar 's nachts, als iedereen slaapt, komt de hond tot leven. Op de rug van de hond beleeft de wilde baby een groot avontuur, vol donder en bliksem en andere planeten.

Wil je het boek lezen?WILDE BABY KRIJGT EEN HOND in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barbro Lindgren. Lezen WILDE BABY KRIJGT EEN HOND Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN