Tekst & Commentaar - Huurrecht

Tekst & Commentaar - Huurrecht - none | Tiliboo-afrobeat.com

...entaar volgens de vertrouwde Tekst & Commentaar-formule biedt u op beknopte wijze nadere uitleg ... Tekst & Commentaar - Huurrecht | 9789013147117 | Tweedehands ... . Helder per artikel en met verwijzingen naar wetsgeschiedenis en rechtspraak. Wijzigingen huurrecht De nieuwe druk is op veel onderdelen grondig bijgewerkt, waarbij ook het commentaar op diverse fronten is vernieuwd. Tekst & Commentaar - Huurrecht 7e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013134230 Met deze zevende druk van Tekst & Commentaar Huurrecht bent u weer verz ... Commentaar op Burgerlijk Wetboek Boek 7 art. 271 (Huurrecht) ... .V.. ISBN 9789013134230 Met deze zevende druk van Tekst & Commentaar Huurrecht bent u weer verzekerd van alle belangrijke en actuele wetgeving op dit terrein. Deze achtste druk is geheel geactualiseerd (t/m 1 juli 2018) en het commentaar is op vele fronten uitgebreid en aangescherpt naar de huidige stand van zaken in het huurrecht. Het Nederlandse huurrecht blijft volop in beweging. De achtste druk van Tekst & ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tekst & Commentaar - Huurrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Tekst & Commentaar - Huurrecht 7e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013134230 Met deze zevende druk van Tekst & Commentaar Huurrecht bent u weer verzekerd van alle belangrijke en actuele wetgeving op dit terrein.De auteurs, specialisten op het gebied van het huurrecht, hebben deze editie bijgewerkt tot en met 1 juli 2016. Vernoemenswaardige aanpassingen:-In de afgelopen jaren zijn in het woonruimterecht met enige regelmaat wetswijzigingen ingevoerd. In de eerste plaats op het gebied van de gedetailleerde huurprijswetgeving, hetgeen de toegankelijkheid daarvan niet ten goede komt. -Verder is per 1 juli 2016 de Wet Doorstroming Huurmarkt 2016 gedeeltelijk van kracht geworden, die in deze editie van commentaar is voorzien (zie art. 274 aant. 13). In dit onderdeel van deze wet (de huurprijsbepalingen treden pas per 1 januari 2017 in werking) worden onder meer kortdurende huurovereenkomsten mogelijk gemaakt en wordt de opzeggingsbescherming van bepaalde categorie├źn huurders als jongeren, gehandicapten en grote gezinnen beperkt (art. 274a-f), enigszins vergelijkbaar met de campuscontracten van studenten. -In de rechtspraak zijn in de afgelopen jaren ontwikkelingen te zien op het gebied van renovatie en boetebedingen, die ook in deze editie aan de orde komen.Kortom, deze nieuwe editie voorziet u als gebruiker wederom van alle relevante huurrechtelijke teksten in een gemakkelijk hanteerbaar formaat.

Wil je het boek lezen?Tekst & Commentaar - Huurrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Tekst & Commentaar - Huurrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN