Marketing vastgoed

Marketing vastgoed - J. Buist | Tiliboo-afrobeat.com

...ng vastgoed 2e druk is een boek van J.C.A ... Marketing Vastgoed - OTS InterStudie ... .M. Wagenmakers uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001795832 Marketing Vastgoed is het enige marketingstudieboek dat zich specifiek richt op de vastgoedsector. Vastgoedmarketing. Zuurstof is een bureau gespecialiseerd in vastgoedmarketing.Met marketing van vastgoed helpen projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, makelaars, commerciële verhuurders, gemeenten en woningcorporaties om nieuwbouwprojecten succesvol in de markt te zetten of hun bestaande voorraad woningen en/of kantoorruimte te verkopen of te verhuren. 4. Email marketing. Het vierde onderdee ... Samenvatting Marketing vastgoed - Stuvia ... . 4. Email marketing. Het vierde onderdeel van je online marketingstrategie voor vastgoed is email marketing. Hierbij probeer je met behulp van e-mails je marketingdoelstellingen te behalen. Een bekend voorbeeld van email mar...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Buist
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Marketing vastgoed.pdf

OMSCHRIJVING

Marketing vastgoed is het enige marketingstudieboek dat zich specifiek richt op de vastgoedsector. In deze herziene editie is extra aandacht voor actuele thema's door middel van verschillende cases en praktijkvoorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting, een begrippenlijst en een groot aantal meerkeuzevragen, zodat je je kunt voorbereiden op een tentamen of examen.Voor professionals in de vastgoedsector is kennis van de marketing onmisbaar. De vastgoedprofessional staat midden in de markt. Kennis van de markt, kennis van de klant en van het gedrag van de klant is daarbij essentieel. Marketing Vastgoed geeft een bondig, maar compleet beeld van deze relevante elementen van marketing. Na een korte inleiding wordt het belang van strategische analyse uitgelegd. Vervolgens behandelt het boek relevante onderwerpen als consumentengedrag, doelgroepbepaling, marktonderzoek en de vier p's binnen het marketingbeleid.Marketing Vastgoed is bedoeld voor hbo-studenten Vastgoed & Makelaardij en voor studenten van SVMNIVO-examens.

Wil je het boek lezen?Marketing vastgoed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Buist. Lezen Marketing vastgoed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN