Huurreeks - Huurrecht Woonruimte

Huurreeks - Huurrecht Woonruimte - M. van Schie | Tiliboo-afrobeat.com

...ht Woonruimte 8e druk is een boek van Jan Sengers uitgegeven bij Sdu Uitgevers ... Huurrecht - woonruimte - PDF ... . ISBN 9789012401364 Acht ervaren juristen bespreken de inhoud en strekking van het huurrecht voor woonruimte. In deze 8e geheel herziene druk is het nieuws van de laatste jaren verwerkt, zoals: Huurreeks - Huurrecht Woonruimte 7e druk is een boek van M. van Schie uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012395410 Acht ervaren juristen bespreken de inhoud en strekking van het huurrecht voor woonruimte. In deze 7e geheel herziene druk is het nieuws van de laatste jaren verwerkt, ... Huurreeks - Huurrecht Woonruimte | 9789012395410 | Tweedehands ... . In deze 7e geheel herziene druk is het nieuws van de laatste jaren verwerkt, zoals: Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Huurreeks - Huurrecht Woonruimte, geschreven door M. van Schie & H.M. Hielkema. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over huurrecht, woonruimte, samenvatting,...

INFORMATIE

AUTEUR
M. van Schie
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Huurreeks - Huurrecht Woonruimte.pdf

OMSCHRIJVING

Huurreeks - Huurrecht Woonruimte 7e druk is een boek van M. van Schie uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012395410 Acht ervaren juristen bespreken de inhoud en strekking van het huurrecht voor woonruimte. In deze 7e geheel herziene druk is het nieuws van de laatste jaren verwerkt, zoals:1) Wetswijzigingen met betrekking tot het woningwaarderingsstelsel, het huurprijzenrecht, het Besluit Servicekosten en de rol van de huurcommissie. Introductie van de Warmtewet, nieuwe parameters op het gebied van huurbeleid en huurtoeslag, de WMO 2015, de Huisvestingswet 2014, de Woningwet 2015 en wijziging van de Overlegwet.2) Nieuwe jurisprudentie over gebruiksovereenkomsten (in relatie tot vergoedingen), bemiddelingskosten en short stay verhuur. Asbestsanering blijft een thema, zoals ook hygi ne in het bijzonder: bedwantsen in de woning! Over renovatie voegden we de nieuwste jurisprudentie toe: wanneer gaat groot onderhoud over in renovatie en wanneer is een verhuiskostenvergoeding verplicht?3) Op het gebied van huurprijzen en servicekosten werden we overstelpt door wetswijzigingen: energielabel werd energie-index. serviceflat werd zorgwoning, WOZ in het WWS, enzovoorts. Voortaan behandelt hoofdstuk 13 woningwaardering, huurprijzen en huurbeleid. De onderwerpen Nutsvoorzieningen, servicekosten en de Warmtewet bespreken we in het nieuwe hoofdstuk 14.4) Woningcorporaties zijn gedwongen tot ingrijpende hervormingen, dat blijkt duidelijk uit de Woningwet 2015 en uit wijzigingen van de Overlegwet. Sturing van de overheid kreeg eveneens meer ruimte via de Huisvestingswet 2014 en wijziging van de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek, die nu ook in kleinere steden toepasselijk is. Dat wil zeggen: wanneer daar sprake is van een probleemcumulatiegebied.Huurrecht woonruimte is toegankelijk, compleet en actueel. Registers met trefwoorden en jurisprudentie zijn verbeterd. Huurrecht woonruimte is geschreven voor juristen en niet-juristen, die in hun dagelijkse praktijk uiteenlopende vragen op het gebied van huurrecht tegenkomen.

Wil je het boek lezen?Huurreeks - Huurrecht Woonruimte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. van Schie. Lezen Huurreeks - Huurrecht Woonruimte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN