Duurzaam ontwikkelen... een wereldkans

Duurzaam ontwikkelen... een wereldkans - A.-M. Rakhorst | Tiliboo-afrobeat.com

...urzaam ontwikkelen… een wereldkans' vertelt zij vanuit haar dagelijkse praktijk hoe we op een goede, leuke en slimme manier kunnen omgaan met onze omgeving ... Het sinterklaascadeau, een site van stichting Milieunet ... . "De film van Al Gore was goed voor de bewustwording. Duurzaam ontwikkelen... een wereldkans 2e druk is een boek van A.-M. Rakhorst uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055946419 Is duurzaam ontwikkelen een hype? Of is het een noodzakelijk antwoord op de grote vraagstukken van de wereld van vandaag: klimaatverandering, uitputtende energievoorraden en een steeds grotere kloof tussen arm en rijk. 1001004006297414. Gepubliceerd 8 februari 2017 op 550 × 556 in Duurzaam ontwikkelen, een wereldkans. Both comments and trackbacks are currently closed. Du ... 1001004006297414 | Duurzaam Ondernemen ... . 1001004006297414. Gepubliceerd 8 februari 2017 op 550 × 556 in Duurzaam ontwikkelen, een wereldkans. Both comments and trackbacks are currently closed. Duurzaam ontwikkelen - een wereldkans In 'Duurzaam ontwikkelen - een wereldkans' laat Anne-Marie ...

INFORMATIE

AUTEUR
A.-M. Rakhorst
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Duurzaam ontwikkelen... een wereldkans.pdf

OMSCHRIJVING

Duurzaam ontwikkelen... een wereldkans 2e druk is een boek van A.-M. Rakhorst uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055946419 Is duurzaam ontwikkelen een hype? Of is het een noodzakelijk antwoord op de grote vraagstukken van de wereld van vandaag: klimaatverandering, uitputtende energievoorraden en een steeds grotere kloof tussen arm en rijk. E n ding is zeker: het is de hoogste tijd om wakker te worden en er zelf iets aan te doen.In dit boek laat Anne-Marie Rakhorst aan de hand van aansprekende visies, producten en technieken zien welke kentering zich afspeelt in de industrie, de energievoorziening, het consumentengedrag en de politieke arena. Zij maakt duidelijk dat inzetten op duurzame ontwikkeling een wereldkans is, die we moeten aangrijpen om Planet, People en Profit weer in balans te brengen.De auteur schetst een duurzame wereld, waarin consuminderen en doemdenken niet thuishoren. Haar boek is een bewust optimistisch pleidooi om duurzaam vorm te geven aan een nieuwe wereld vol kansen en een goede, leefbare toekomst voor iedereen.Anne-Marie Rakhorst is directeur/eigenaar van Search. In 2000 werd zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar.

Wil je het boek lezen?Duurzaam ontwikkelen... een wereldkans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.-M. Rakhorst. Lezen Duurzaam ontwikkelen... een wereldkans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN