Dossiervorming en Privacy voor HR-management

Dossiervorming en Privacy voor HR-management - T.B.M. Kersten | Tiliboo-afrobeat.com

...rvorming en Privacy voor HR-management (Paperback) ... Dossiervorming en Privacy voor HR-management: Amazon.de: T ... ... . Dossiervorming en Privacy voor HR-management 1e druk is een boek van T.B.M. Kersten uitgegeven... 'Dossiervorming en Privacy voor HR-management' door T.B.M. Kersten - Onze prijs: €23,11 - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen Koop Dossiervorming en Privacy voor HR-management van Kersten, T.B.M. met ISBN 9789012395861. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Bestel Dossiervorming en Privacy v ... Dossiervorming en Privacy voor HR Management ... . Studystore.nl Bestel Dossiervorming en Privacy voor HR-management van T.B.M. Kersten. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Aut...

INFORMATIE

AUTEUR
T.B.M. Kersten
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dossiervorming en Privacy voor HR-management.pdf

OMSCHRIJVING

Dossiervorming en Privacy voor HR-management 1e druk is een boek van T.B.M. Kersten uitgegeven bij SDU Uitgever. ISBN 9789012395861 Hoe dient een dossier goed en zorgvuldig te wordenopgebouwd? Dit is de vraag die menig HR-functionariszich wel eens stelt. Dossiervorming blijkt in de praktijkeen complexe zaak, waaraan te weinig aandacht wordtbesteed door een gebrek aan kennis en tijd.Het boek Dossiervorming & Privacy voor HR-managementbiedt een praktisch handvat voor het zorgvuldig opbouwenvan een dossier. Vragen als: 'Aan welke wettelijkeeisen dient een goed opgebouwd dossier te voldoen?'en 'Wanneer is een zorgvuldig opgebouwd dossier metname belangrijk?', worden in dit boek beantwoord.Dit boek bestaat uit drie delen. Het eerste deel behandeltde regels die de wet en rechtspraak verbinden aan eenzorgvuldige dossieropbouw. Het tweede deel omvat debeperkingen die de wet en de privacy stellen aan eendossier. Het derde deel bevat praktische tools voor depraktijk.Deze uitgave is bedoeld voor de HR-functionaris, maarook voor de teamleider, manager of directeur.Dossiervorming en Privacy voor HR-management vormteen serie met het boek Arbeidsrecht voor HR-management(T.B.M. Kersten en H.S. Koppejan-Luitze).

Wil je het boek lezen?Dossiervorming en Privacy voor HR-management in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T.B.M. Kersten. Lezen Dossiervorming en Privacy voor HR-management Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN