Dicht bij de natuur

Dicht bij de natuur - Marjolein Bastin | Tiliboo-afrobeat.com

... is een natuurlijke verzorgingslijn voor het hele lichaam ... Zelf je huis bouwen, dicht bij de natuur. Ontdek het ... ... . De lijn is geïnspireerd volgens de natuurlijke leefstijl van mijn Oma Jo. Zij leefde met de natuur. Puur en eenvoudig. Wat niet goed voelde gebruikte ze niet. Ze nam wat ze nodig had en maakte bewuste keuzes als het ging om haar voeding maar ook om de verzorging van haar lichaam. Sneeuwpret in de winter, lekker uitwaaien in de herfst, genieten van een opbloeiende natuur in de lente en van een fijn zonnetje in de zomer. De natuur wisselt automatisch met de seizoenen mee. Wit ... PDF Dicht Bij De Natuur - d29gqb72f8tdiw.cloudfront.net ... . De natuur wisselt automatisch met de seizoenen mee. Wit besneeuwde landschappen, gekleurde bladeren, bloemenpracht en zonovergoten panoramaâ s, het levert de meest schilderachtige plaatjes op. Werken met een thema als natuur en seizoenen is nooit saai. Stadse luxe dicht bij de natuur. Royale apparteme...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjolein Bastin
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Dicht bij de natuur.pdf

OMSCHRIJVING

Marjolein Bastin wordt haar hele leven al gegrepen door de schoonheid van de natuur. En al bijna net zo lang weet ze deze schoonheid te vangen in kleurrijke aquarellen.Composities van bloemen, planten en kleine dieren: vogels, vlinders en insecten, samengebracht in een sfeer van intimiteit. Haar geheim?Diepgaande kennis van de natuur gecombineerd met grote passie en vakmanschap. Marjolein Bastin – dicht bij de natuur is het eerste boek waarin het vakmanschap en het kunstenaarschap van Marjolein Bastin optimaal worden belicht.Voor het boek koos Marjolein Bastin twintig van haar favoriete tekeningen. Ze vertelt waarom ze juist die tekeningen heeft gekozen en geeft de kijker inzicht in de totstandkoming ervan. Het onderwerp, de compositie, de techniek, maar vooral de grote liefde voor het tekenen en de natuur komen uitvoerig aan bod.Verder biedt het boek een dwarsdoorsnede van hoogtepunten uit haar omvangrijke oeuvre. In de inleiding wordt getoond dat Marjolein Bastin in een lange traditie werkt. Zelf heeft ze zich mede laten inspireren door natuurtekenaars Maria Sibylla Merian en Dirk van Gelder door de onvergetelijke Jac. P. Thijsse.

Wil je het boek lezen?Dicht bij de natuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolein Bastin. Lezen Dicht bij de natuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN