Van Accra tot Tokio

Van Accra tot Tokio - Ellen van der Mark | Tiliboo-afrobeat.com

...ra tot Tokio. Na haar scheiding wordt Ellen uitgenodigd door een vriendin om met haar drie zoons naar Ghana te komen ... Samenvatting Geschiedenis Van Accra tot Amsterdam (5e klas ... ... . Er is geen moment twijfel,... In van Accra tot Tokio neemt de schrijfster je mee op haar bijzondere reizen die ze in 12 jaar gemaakt heeft met haar zoons. Elk hoofdstuk, dat steeds één reis beslaat, wordt voorafgegaan door een informatief en leerzaam stukje geschiedenis van het desbetreffende land. Bestel Van Accra tot Tokio van Ellen van der Mark. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Van Accra ... Boek: Van Accra tot Tokio - Geschreven door Ellen van der Mark ... . Bestel Van Accra tot Tokio van Ellen van der Mark. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Van Accra tot Tokio (eBook) Ellen van der Mark is een geweldige auteur. Download en lees het boek Van Accra tot Tokio op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Van Accra tot Tokio in PDF, ePUB, MOBI. Na haar scheiding wordt Ellen uitgenodigd door een vriendin om met haar drie zoons naar Ghana te komen. A...

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen van der Mark
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Van Accra tot Tokio.pdf

OMSCHRIJVING

Na haar scheiding wordt Ellen uitgenodigd door een vriendin om met haar drie zoons naar Ghana te komen. Er is geen moment twijfel, want het maken van verre reizen heeft altijd al een enorme aantrekkingskracht op Ellen uitgeoefend. Alleen was dit tijdens haar huwelijk niet mogelijk. De reis naar Ghana samen met de kinderen is het begin van een serie reizen gedurende veertien jaar. Onderweg wordt er veel beleefd. In India springt zomaar de voorruit van de bus en wordt er gewoon zonder ruit verder gereden. In Japan staan zij ineens oog in oog met een geisha die in een park in vol ornaat langs hen loopt. Ellen ervaart het als heel bijzonder de jongens kennis te laten maken met andere culturen en dit samen te beleven. Deze herinneringen worden aan de eettafel nog vaak opgehaald. Alle gebeurtenissen, bijzonder, gewoon of emotioneel, zijn in dit boek beschreven en met foto's in beeld gebracht.

Wil je het boek lezen?Van Accra tot Tokio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen van der Mark. Lezen Van Accra tot Tokio Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN