Robbedoes en kwabbernoot door franquin hc03.

Robbedoes en kwabbernoot door franquin hc03. - André Franquin | Tiliboo-afrobeat.com

...es en kwabbernoot door franquin hc03. (Paperback) ... ROBBEDOES EN KWABBERNOOT DOOR FRANQUIN HC08. | Franquin ... ... . Nee, André Franquin heeft Robbedoes niet uitgevonden. Dat was Robert Velter, beter bekend als... Robbedoes en kwabbernoot door franquin hc04. (Paperback). Nee, André Franquin heeft Robbedoes niet uitgevonden. Dat was Robert Velter, beter bekend als... Robbedoes en Kwabbernoot (Frans: Spirou et Fantasio) is een Belgische stripreeks rondom de twee gelijknamige hoofdpersonen, Robbedoes en Piet Kwabbernoot.De reeks werd gecreëerd door de Franse tekenaar ... bol.com | Robbedoes en kwabbernoot door franquin hc04 ... ... .De reeks werd gecreëerd door de Franse tekenaar Robert Velter (Rob-Vel) en later overgedragen aan respectievelijk Jijé (hij voegde Kwabbernoot toe) en André Franquin, onder wie de reeks pas echt succesvol werd. Nee, André Franquin heeft Robbedoes niet uitgevonden. Dat was Robert elter, beter bekend als Rob-Vel. Het was ook niet André Franquin die de roodharige piccolo voorstel...

INFORMATIE

AUTEUR
André Franquin
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Robbedoes en kwabbernoot door franquin hc03..pdf

OMSCHRIJVING

Nee, André Franquin heeft Robbedoes niet uitgevonden. Dat was Robert Velter, beter bekend als Rob-Vel. Het was ook niet André Franquin die de roodharige piccolo voorstelde aan zijn eeuwige sidekick Kwabbernoot. Dat was een geniaal idee van Jijé. Maar het was André Franquin die de reeks groot gemaakt heeft en Robbedoes en Kwabbernoot een ziel gaf. En een ruggengraat. Een universum, zelfs. Deze reeks integrale bundelingen zoomt in op de Robbedoes en Kwabbernoot van Franquin.

Wil je het boek lezen?Robbedoes en kwabbernoot door franquin hc03. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Franquin. Lezen Robbedoes en kwabbernoot door franquin hc03. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN